Ο Στέρλινγκ καυγάδισε με τον Γκόμες και στην Εθνική για το Λίβερπουλ-Σίτι και τιμωρήθηκε! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Στέρλινγκ καυγάδισε με τον Γκόμες και στην Εθνική για το Λίβερπουλ-Σίτι και τιμωρήθηκε! (vid)

bet365

Οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζο Γκόμες πήραν μαζί τους στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας τη διαμάχη τους από το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Σίτι, καυγάδισαν ξανά και ο επιθετικός των «πολιτών» δεν θα παίξει την Πέμπτη με το Μαυροβούνιο!

Προκριματικά Euro 2020 με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επιβεβαίωσε το περιστατικό που σημειώθηκε σε χώρο του St. George's Park το απόγευμα της Δευτέρας, όταν οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές χρειάστηκαν την παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν, συνεχίζοντας την κόντρα που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Κυριακής στο «Άνφιλντ»!

Ο Στέρλινγκ τιμωρήθηκε και δεν θα υπολογίζεται για το ματς με το Μαυροβούνιο, παραμένοντας όμως στην αποστολή των «τριών λιονταριών», στο 1000ο ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του στην ιστορία.

«Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για εμένα το ποδόσφαιρο. Και οι δύο ανταλλάξαμε κουβέντες, αλλά τα βρήκαμε και συνεχίσουμε. Στο ποδόσφαιρο τα συναισθήματα συνεχώς βρίσκονται σε μια ένταση και είμαι άνδρας για να παραδεχθώ ότι έχασα την ψυχραιμία μου. Προχωράμε γιατί αγαπάμε το άθλημα.

Μαζί με τον Τζο καταλαβαίνουμε ότι ξεφύγαμε για 5-10 δευτερόλεπτα και είναι κάτι που το αφήσαμε πίσω και κοιτάμε μπροστά, μην το κάνουμε μεγαλύτερο απ' ότι ήταν» έγραψε ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι στα social media.

«Μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις μας είναι να αφήνουμε εκτός εθνικής ομάδας τις κόντρες από το συλλογικό επίπεδο. Δυστυχώς, τα συναισθήματα ήταν σε έξαρση μετά το ματς της Κυριακής και δεν είχαν ηρεμήσει...» ανέφερε από την πλευρά του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα