Δώνης: «Όλοι περιμέναμε πως και πως την κλήση»

Δώνης: «Όλοι περιμέναμε πως και πως την κλήση»

Gazzetta team
Δώνης: «Όλοι περιμέναμε πως και πως την κλήση»

bet365

Ο Τάσος Δώνης μίλησε για την επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής και έδειξε τη χαρά του, τονίζοντας πως μετά τις 2 τελευταίες καλές εμφανίσεις της ομάδας, όλοι περίμεναν πως και πως την κλήση.

Για την κλήση του στην Εθνική ομάδα (αντιμετωπίζει Αρμενία και Φινλανδία στα τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2020) μίλησε ο Τάσος Δώνης, αναφέροντας πως τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, δίνουν σιγουριά για καλύτερα πορεία στο μέλλον.

«Είναι πάντα ευχάριστο να έρχεσαι στην Εθνική ομάδα, περνάμε πάντα καλά και σίγουρα μετά τις δύο καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαμε όλοι περιμέναμε πως και πως την κλήση. Είναι σίγουρος πως θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε και στα δυο επόμενα παιχνίδια και ότι θα έχουμε ακόμη καλύτερη πορεία στο μέλλον. Ο προπονητής από την πρώτη στιγμή μας μετέδωσε το πλάνο που θέλει να παίξουμε, είναι πλάνο κατοχής της μπάλας και είναι σημαντικό για εμάς. Στα δυο τελευταία παιχνίδια πρέπει να πάρουμε τις νίκες πρέπει να συνηθίζουμε στο να κερδίζουμε για να προετοιμαστούμε και για τα προκριματικά του Μουντιάλ», ήταν τα λόγια του παίκτη της Ρεμς.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα