ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φαν’τ Σχιπ: «Δεν αποκλείω μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική»

Φαν’τ Σχιπ: «Δεν αποκλείω μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική»

Φαν’τ Σχιπ: «Δεν αποκλείω μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική»

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ με δήλωσή του αναφέρθηκε στις κλήσεις ενόψει των αγώνων με Αρμενία και Φινλανδία, αλλά και στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις εμφανίσεις με Ιταλία και Βοσνία.   

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague και 400+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η δήλωση του Τζον Φαν’τ Σχιπ στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

«Οι ενθαρρυντικές εμφανίσεις απέναντι σε Ιταλία και Βοσνία δημιούργησαν κλίμα αισιοδοξίας, η Εθνική Ομάδα εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης πορείας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού, ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο στόχο έχει να προσφέρει ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Στο πλαίσιο του πλάνου αυτού αποφασίσαμε ότι, αυτή την περίοδο, προέχει να διατηρήσουμε ένα σταθερό αγωνιστικό σχήμα, αποτελούμενο από παίκτες που κέρδισαν επάξια την ευκαιρία να αποτελούν μέλη αυτού του γκρουπ. Τους συνδέει όλους η κοινή προσπάθεια, η προσήλωση στους ομαδικούς και αγωνιστικούς στόχους και η εμπιστοσύνη μας. Δημιουργούμε με σταθερά βήματα το κλίμα και το πνεύμα ομάδας που επιθυμούμε, στη συνολική λειτουργία της εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αυτή η απόφαση αφορά στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και δεν αποκλείει την μελλοντική πρόσκληση και άλλων παικτών στην Εθνική. Άλλωστε έχουμε επισημάνει και άλλους ποδοσφαιριστές που δικαιούνται την ευκαιρία, γνωρίζοντας ότι αυτός ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών μόνο προς όφελος της ομάδας μπορεί να καταλήξει».