Μπεργκ: Έβαλε τέλος στην «ξηρασία» εφτά αγώνων (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπεργκ: Έβαλε τέλος στην «ξηρασία» εφτά αγώνων (vid)

bet365

Ο πανηγυρισμός του Μάρκους Μπεργκ για το γκολ απέναντι στην Ισπανία ήταν ένα ξεκάθαρο ξέσπασμα, με τον άλλοτε επιθετικό του Παναθηναϊκού να βάζει τέλος στο αρνητικό σερί που είχε με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο νυν φορ της Κράσνονταρ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους Σουηδούς στο παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, το βράδυ της Τρίτης για τα προκριματικά του Euro 2020.

Πανηγύρισε έξαλλα, οι Σκανδιναβοί τον αποθέωσαν για τη γενικότερη παρουσία του, όμως, οι Ίβηρες τελικά βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 1-1 και την παρουσία τους στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Μάρκους Μπεργκ, είχε φτάσει στα εφτά παιχνίδια δίχως γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, αφού, τελευταία φορά σκόραρε στη νίκη με σκορ 2-0 επί της Ρωσίας για το Nations League.

Από εκείνο το ματς μέχρι και αυτό κόντρα στους Ισπανούς, το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου, η εθνική ομάδα της Σουηδίας έπαιξε 7 ματς, ο Μπεργκ ήταν παρών σε όλα, όμως, αν και οι συμπαίκτες του σημείωσαν συνολικά 17 τέρματα, ο πρώην αστέρας του «τριφυλλιού» είχε αποτύχει να βρει το δρόμο για τα δίχτυα...

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα