Προσινέτσκι: «Δείχναμε σαν μην το θέλουμε, δίκαια κέρδισε η Ελλάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Προσινέτσκι: «Δείχναμε σαν μην το θέλουμε, δίκαια κέρδισε η Ελλάδα»

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Βοσνίας παρουσιάστηκε πολύ απογοητευμένος από την ήττα με σκορ 2-1 από την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ.
Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Τον αγώνα με την Ελλάδα: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Δίκαια κέρδισε το ματς. Εμείς είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε μέσα σε τρεις μέρες να κάνουμε δύο καλά ματς. Μας έλλειπε η τελική πάσα, δεν είχαμε κατοχή και τα νέα πρόσωπα δεν έκαναν διαφορά. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση μες στον όμιλο.
Το που οφείλεται η κακή εικόνα της ομάδας του: Ναι κοιτάξτε είναι δύσκολο να το πούμε. Είχαμε ελπίδες πρόκρισης αλλά μας έλλειπαν αρκετά πράγματα. Δείχναμε σαν να μην το θέλουμε. Η Ελλάδα αντίθετα έδειξε θέληση, δίψα και επιθυμία. Θα κάνουμε συζητήσεις και θα δούμε. Δυστυχώς έχει και αυτά το ποδόσφαιρο.
Την συνέχεια: Μετά την Αρμενία είχαμε βιώσει ανάλογη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο. Θα δούμε τι θα κάνουμε και πως μπορούμε να το χειριστούμε.
Την ποιότητα των παικτών του: Είναι δύσκολο να πω ότι δεν είναι. Είναι παίκτες με ποιότητα όμως υπάρχουν φορές που δεν παίζουμε καλά. Είμαι προβληματισμένος και ο Πιάνιτς ήταν άρρωστος, όμως δικαιολογίες δεν έχουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν τρέχαμε και δεν πιέζαμε σωστά, χάναμε την μπάλα και χάσαμε και το ματς.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα