Ρονάλντο: «Δεν ξέρω ούτε πόσα ρεκόρ έχω, αυτά με κυνηγάνε»

Ρονάλντο: «Δεν ξέρω ούτε πόσα ρεκόρ έχω, αυτά με κυνηγάνε»

Ρονάλντο: «Δεν ξέρω ούτε πόσα ρεκόρ έχω, αυτά με κυνηγάνε»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το 700ο γκολ της καριέρας του και όπως ήταν φυσικό το σχολίασε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ελλάδα - Βοσνία  και αμέρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ρονάλντο σκοράροντας απέναντι στην Ουκρανία έφτασε συνολικά τα 700 τέρματα στην καριέρα του. Ένας αριθμός μοναδικός, αντάξιος του μεγέθους του.

Μετά το παιχνίδι κλήθηκε από Πορτογάλους δημοσιογράφους να σχολιάσει αυτό το επίτευγμα με τον CR7 αστειευόμενος να τους λέει πως έχει... χάσει το μέτρημα από τα ρεκόρ, προσθέτοντας πως αυτά τον κυνηγάνε στην καριέρα του και πως έρχονται με φυσικό τρόπο βάσει των εμφανίσεων που πραγματοποιεί.

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου που με έχουν βοηθήσει να είμαι αυτός ο παίκτης που είμαι σήμερα. Είμαι δυσαρεστημένος που δεν κερδίσαμε, αλλά είμαι περήφανος γι' αυτή την ομάδα. Πόσα ρεκόρ έχω πλέον; Ούτε καν ξέρω. Αρκεί να ευχαριστηθώ τη στιγμή και να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν να φτάσω αυτό το εντυπωσιακό νούμερο», σχολίασε ο Κριστιάνο και πρόσθεσε:

«Τα ρεκόρ έρχονται με φυσιολογικό τρόπο. Δεν πάω να τα κυνηγήσω, τα ρεκόρ είναι εκείνα που έρχονται σε μένα. Χωρίς να έχω κάποια εμμονή, συμβαίνουν με φυσικό τρόπο».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού

Best of internet