Εθνική: Διεκδικούν θέση στην 11άδα οι Διούδης, Λαμπρόπουλος, Δώνης και Μασούρας

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Διεκδικούν θέση στην 11άδα οι Διούδης, Λαμπρόπουλος, Δώνης και Μασούρας

bet365

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ έχει ορισμένους παίκτες στο μυαλό του για την Εθνική μας ομάδα και την 11άδα της στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βοσνία το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ.
Σε σχέση με τους 11 του ματς με την Ιταλία ο Ολλανδός προπονητής σκέφτεται τον Διούδη για βασικό πορτιέρο και τον Λαμπρόπουλο ως τον έναν στόπερ αντί του Χατζηδιάκου.
Επίσης υπάρχει η σκέψη για ένα 4-2-3-1, δηλαδή με τρεις παίκτες πίσω από τον φορ που να είναι ο Κουλούρης ή ο Δώνης. Εάν ο Κουλούρης τότε τριάδα πίσω του μπορεί να είναι οι Λημνιός, Μπακασέτας και Μασούρας ή Δώνης. Εάν είναι ο Δώνης τότε οι τρεις πίσω από τον φορ να είναι οι Λημνιός, Μπακασέτας και Μασούρας. Και ο Μάνταλος πάντως έχει θέσει υποψηφιότητα για βασικός. Ο Φαν'τ Σιπ θα ανακοινώσει την 11άδα για το παιχνίδι με τη Βοσνία το μεσημέρι της Τρίτης στο μίτινγκ παικτών - τεχνικού επιτελείου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα