Σέρχιο Ράμος: Μπέκαμ και Κασίγιας έστειλαν ευχές για το ρεκόρ συμμετοχών (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Σέρχιο Ράμος: Μπέκαμ και Κασίγιας έστειλαν ευχές για το ρεκόρ συμμετοχών (vids)

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος έφτασε στις 168 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, έγινε ο απόλυτος ρέκορντμαν, ο Ίκερ Κασίγιας που έχασε την κορυφή του έστειλε μήνυμα με ευχές για να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον αριθμό και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ του μίλησε σε άπταιστα ισπανικά!

Εσθονία - Γερμανία με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Η «φούρια ρόχα» έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Νορβηγία το βράδυ του Σαββάτου για τα προκριματικά του Euro 2020 και η παρουσία του Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της άμυνας, σήμανε και την συμμετοχή – ρεκόρ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Ξεπέρασε τον Ίκερ Κασίγιας και έπιασε πλέον τις 168 εμφανίσεις με τη φανέλα με το εθνόσημο!

Ο αρχηγός της Ισπανίας και φυσικά της Ρεάλ Μαδρίτης, έλαβε μήνυμα τόσο από τον προηγούμενο κάτοχο της κορυφαίας επίδοσης εμφανίσεων στην εθνική ομάδα, όσο και από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για το επίτευγμά του.

«Με τον κόπο σου, το ταλέντο σου, την αφοσίωσή σου και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύεις, έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο που ελάχιστοι φτάνουν... Ευχόμαστε όλοι οι Ισπανοί να συνεχίσεις και να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τις συμμετοχές σου, κατακτώντας διακρίσεις και φτάνοντας σε επιτυχίες» του ανέφερε ο Κασίγιας, ενώ, ο «Μπεκς», μιλώντας σε άπταιστα ισπανικά στο βίντεο που του ετοίμασε από την Κίνα, του είπε:

«Είναι εκπληκτικό κατόρθωμα, οπότε συγχαρητήρια. Είμαι πολύ χαρούμενος για εσένα και την οικογένειά σου. Τα ισπανικά μου είναι εκπληκτικά»!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα