Απειρία και έλλειψη άγχους

Book-nomikarios Book-nomikarios
Απειρία και έλλειψη άγχους

bet365

Μετά το σερί των 3 νικών (Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ, Τουρκία) εδώ στο Gazzetta, ο Book-nomikarios δίνει 2 επιλογές απ' το ματς της εθνικής μας με αυτήν της Ιταλίας.

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Ουδείς πιστεύει ότι ο Ολλανδός κόουτς J. van 't Schip χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές και χωρίς να πείθει έστω στα 2 πρώτα επίσημα ματς (ήττα με Φινλανδία και νέα μεγάλη ντροπή με το 1-1 με το Λιχτενστάιν), πως θα παραμείνει ΚΑΙ στο επόμενο εγχείρημα της εθνικής. Με τον Ολλανδό και τον Άγγελο φτάσαμε πλέον τα 6 επίσημα και φιλικά ματς χωρίς νίκη.

Δεν κλήθηκαν οι 2 ηγετικοί στόπερ Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, ο χαφ Σάμαρης και ο φορ Μήτρογλου που αγωνίζονται στο εξωτερικό, νοκ άουτ ο τιμωρημένος εξτρέμ Μασούρας, ενώ χτύπησαν και έμειναν έξω ο πορτιέρε Μπάρκας και ο αριστερός μπακ Τσιμίκας. Αρκετά χαμηλός ο μέσος όρος ηλικίας αυτής της εθνικής, αλλά σε ματς με αντίπαλο την Ιταλία χρειαζόμαστε την εμπειρία. Μακροχρόνια έξω ο σταρ μέσος Φορτούνης.

Το γεγονός ότι ελάχιστοι Έλληνες θα "χαλάσουν" το βράδυ της Παρασκευής τους για να δουν το ματς δείχνει ή ακόμα και αγνοούν ότι παίζουμε, ομολογεί τα πάντα. Πρώτο θέμα ο Τσιτσιπάς, η νίκη του Ολυμπιακού στην ευρωλίγκα και πολλά άλλα !

Η Ιταλία του R. Mancini επίσης ανανεωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, πάει τρένο, έχει 7 σερί νίκες σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει και έχει να χάσει πάνω από 1 έτος.

H απειρία της εντεκάδας μας θα χαρίσει φάσεις στην Ιταλία, ενώ το θράσος των νεαρών και η έλλειψη άγχους ίσως μας δώσει και εμάς ευκαιρίες μπροστά. Για το νικητή δεν τίθεται θέμα.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 : ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ -> 1 ΗΜ. - 1 ΤΕΛ. (1.66)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 : ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ -> OVER 2.5 GOALS (1.80)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).