Εθνική: Το πλάνο του Φαν'τ Σιπ για τον αγώνα με την Ιταλία

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Το πλάνο του Φαν'τ Σιπ για τον αγώνα με την Ιταλία

bet365

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Ολλανδός τεχνικός να έχει νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα της Εθνικής μας με την Ιταλία όπως τον Χατζηδιάκο ή τον Λαμπρόπουλο.
Αρχικά σε σχέση με το τέρμα με την άμυνα τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα. Ο Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, αριστερά ο Σταφυλίδης, δεξιά ο Μπακάκης και κέντρο άμυνας με Σιόβα και έναν εκ των Χατζηδιάκου - Λαμπρόπουλου, με τον στόπερ της Άλκμααρ να είναι ένα... κλικ πιο μπροστά.
Στο κέντρο θα είναι ο Μπουχαλάκης με τον Κουρμπέλη και τον Ζέκα ή τον Μάνταλο. Εάν επιλεγεί ο Ζέκα τότε ο Μάνταλος θα είναι ο επιτελικός χαφ πίσω από Δώνη ή Κουλούρη. Εάν ξεκινήσει ο Μάνταλος στο κέντρο, τότε μπορεί να πάει ο Βρουσάι πίσω από τον φορ. Τώρα εφόσον ο Μάνταλος είναι το δεκάρι μπορεί να δούμε Βρουσάι ή Μπακασέτα να πλαισιώνουν τον φορ. Μία εκτίμηση 11άδας: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος (σ.σ. ή Ζέκα στο κέντρο), Βρουσάι (σ.σ. ή Μάνταλος σε ρόλο επιτελικού χαφ περισσότερο), Μπακασέτας, Δώνης ή Κουλούρης. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε και μία εκ των βασικών δοκιμών του Ολλανδού.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚA EURO NEWS FEED