ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Εθνική: Το πλάνο του Φαν'τ Σιπ για τον αγώνα με την Ιταλία

Εθνική: Το πλάνο του Φαν'τ Σιπ για τον αγώνα με την Ιταλία

Εθνική: Το πλάνο του Φαν'τ Σιπ για τον αγώνα με την Ιταλία

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο Ολλανδός τεχνικός να έχει νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα της Εθνικής μας με την Ιταλία όπως τον Χατζηδιάκο ή τον Λαμπρόπουλο.

Αρχικά σε σχέση με το τέρμα με την άμυνα τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα. Ο Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, αριστερά ο Σταφυλίδης, δεξιά ο Μπακάκης και κέντρο άμυνας με Σιόβα και έναν εκ των Χατζηδιάκου - Λαμπρόπουλου, με τον στόπερ της Άλκμααρ να είναι ένα... κλικ πιο μπροστά.
 
 
Στο κέντρο θα είναι ο Μπουχαλάκης με τον Κουρμπέλη και τον Ζέκα ή τον Μάνταλο. Εάν επιλεγεί ο Ζέκα τότε ο Μάνταλος θα είναι ο επιτελικός χαφ πίσω από Δώνη ή Κουλούρη. Εάν ξεκινήσει ο Μάνταλος στο κέντρο, τότε μπορεί να πάει ο Βρουσάι πίσω από τον φορ. Τώρα εφόσον ο Μάνταλος είναι το δεκάρι μπορεί να δούμε Βρουσάι ή Μπακασέτα να πλαισιώνουν τον φορ. Μία εκτίμηση 11άδας: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος (σ.σ. ή Ζέκα στο κέντρο), Βρουσάι (σ.σ. ή Μάνταλος σε ρόλο επιτελικού χαφ περισσότερο), Μπακασέτας, Δώνης ή Κουλούρης. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε και μία εκ των βασικών δοκιμών του Ολλανδού.