Ατσέρμπι: «Ενθουσιασμένοι που παίζουμε στη Ρώμη»

Gazzetta team
Ατσέρμπι: «Ενθουσιασμένοι που παίζουμε στη Ρώμη»

bet365

Ο Φραντσέσκο Ατσέρμπι και ο Λεονάρντο Σπινατσόλα μίλησαν για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ελλάδα, ενώ στάθηκαν κυρίως στην επιστροφή της Ιταλίας στη Ρώμη.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός της Λάτσιο:

«Είναι σημαντικο που η εθνική Ιταλίας επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην Ρώμη. Περιμένουμε πάρα πολύ κόσμο, είμαστε ενθουσιασμένοι που παίζουμε στην Ρώμη και ελπίζουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο, κλείνοντας έναν κύκλο και εξασφαλίζοντας την πρόκριση.

Θα είναι ωραίο να μπεις με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας σου στο στάδιο στο οποίο αγωνίζεσαι με το σύλλογό σου, τα συναισθήματά σου είναι ακόμα πιο έντονα.

Δεν είναι ποτέ εύκολο να κερδίζεις, ίσως στη θεωρία να είμαστε ανώτεροι από τις άλλες ομάδες, αλλά οφείλεις να το αποδεικνύεις και στο γήπεδο. Εάν έχεις τόσο θετικά αποτελέσματα, αυτό σημαίνει πως το σύνολο είναι γεμάτο ποιότητα».

Από την πλευρά του ο μπακ της Ρόμα, τόνισε:

«Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στο Ολίμπικο, θα είναι μία μεγάλη γιορτή το Σάββατο. Το στάδιο θα είναι γεμάτο κόσμο και οι Ρωμαίοι φίλαθλοι θα μας δώσουν μεγάλη θερμότητα.

Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, μία δυνατή εθνική ομάδα με αμυντικούς πρώτης γραμμής που παίζουν στις καλύτερες ομάδες της Ιταλίας και της Ευρώπης. Όλες οι θέσεις καλύπτονται από δύο και τρεις παίκτες».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα