Εθνική: Ατυχία με Μπάρκα στην Εθνική, υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα!

Gazzetta team
Εθνική: Ατυχία με Μπάρκα στην Εθνική, υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα!

bet365

Ο Μπάρκας χτύπησε στο χέρι του στην προπόνηση της Τρίτης (08/10) στην Εθνική και οι εξετάσεις του λίγο αργότερα έδειξαν να έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα. Την θέση του πήρε ο Πασχαλάκης.

Ο πορτιέρο της ΑΕΚ στην προπόνηση της Τρίτης αντιμετώπισε πρόβλημα στο δάχτυλό του, το οποίο του γύρισε. Αρχικά υπήρχαν φόβοι για κάταγμα, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μεταβαίνει στο Metropolitan για εξετάσεις και εκεί θα κρινόταν το διάστημα της απουσίας του, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να αναμένεται να τον αντικαταστήσει. Οι εξετάσεις έδειξαν εν τέλει κάταγμα στον αντίχειρα του Μπάρκα και έτσι τίθεται off.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα και ίσως ακόμα και για πάνω από 2 εβδομάδες. Σημειώνεται ότι ο τραυματισμός του προήλθε από διώξιμο του Βλαχοδήμου και την μπάλα να βρίσκει πάνω στο δάχτυλό του. Εξάλλου, ο Μασούρας θα λείψει από την αναμέτρηση με την Ιταλία λόγω καρτών.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο Βασίλης Μπάρκας υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική) μετά την σημερινή προπόνηση, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αντικατασταθεί από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα