Άλλαξε γνώμη ο Προσινέτσκι και συνεχίζει στην Βοσνία!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Άλλαξε γνώμη ο Προσινέτσκι και συνεχίζει στην Βοσνία!

bet365

Τρεις μέρες μετά την παραίτηση του από την εθνική Βοσνίας, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι πείσθηκε από την βοσνιακή ομοσπονδία να συνεχίσει, αναθεωρώντας έτσι την αρχική απόφαση του.

Ο Κροάτης τεχνικός αμέσως μετά την λήξη της της αναμέτρησης με την Αρμενία που βρήκε την Βοσνία να χάνει με 4-2 ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Βοσνίας.

Η βοσνιακή ομοσπονδία δεν έκανε δεκτή την αποχώρηση του άλλοτε άσου της Ρεάλ Μαδρίτης με τον τελευταίο να αλλάζει γνώμη και να ανακοινώνει την επιστροφή στα καθήκοντα του.

«Λόγω της υποστήριξης που έλαβα από την ομοσπονδία και τον κόσμο, άλλαξα γνώμη. Δεν ήταν εύκολο, γιατί όταν αποφασίζω κάτι συνήθως εμμένω στην άποψή μου. Αλλά μερικές φορές αυτό αλλάζει. Θα ήταν το πιο εύκολο να αποδράσω και να πω ότι όλα τελείωσαν. Όμως θα μείνω μέχρι το τέλος γιατί έχουμε ακόμα πιθανότητες να προκριθούμε στο EURO.

To ηθικό ήταν να παραιτηθώ μετά το παινχίδι με την Αρμενία, μία ομάδα όπως η Βοσνία θα ήταν απίστευτο να μην προκριθεί στο Εuro. Θα βάλω τα δυνατά μου για να επαναφέρουμε την καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα, θα χρειαστούν αλλαγές» τόνισε ο Προσινέτσκι.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα