Φαν'τ Σιπ στα αποδυτήρια: «Άλλα βλέπω στις προπονήσεις, άλλα κάνετε στο γήπεδο»!

Δημήτρης Τομαράς
Φαν'τ Σιπ στα αποδυτήρια: «Άλλα βλέπω στις προπονήσεις, άλλα κάνετε στο γήπεδο»!

bet365

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για το 1-1 με το Λιχτενστάιν και δείχνει διατεθειμένος ακόμα και για ηχηρά... κοψίματα. Εκνευρισμός, κατήφεια και στεναχώρια στα αποδυτήρια.

Ο Φαν'τ Σιπ έριξε δυνατό... καμπάνακι στους παίκτες της Εθνικής στα αποδυτήρια. Ο Ολλανδός εμφανίστηκε να έχει αρκετά παράπονα και δεν ήταν μόνο στην φάση του γκολ του Σαλάνοβιτς όπου «είχαμε κάνει αυτήν την συζήτηση και είχαμε δουλέψει για τέτοιες περιπτώσεις και όμως φάνηκε λες και δεν το περιμέναμε να συμβεί. Φανήκαμε εντελώς απροετοίμαστοι παρότι σας το είχαμε αναφέρει». Και μπορεί ο Ολλανδός να τόνιζε στην συνέντευξη Τύπου πως οι Μανωλάς και Σωκράτης δεν είχαν καλή τοποθέτηση όμως είχε σοβαρά παράπονα απ' όλη την φάση. Από το πως βγήκε η μπαλιά προς τον παίκτη του Λιχτενστάιν και ότι τίποτα δεν δούλεψε σωστά.

Εκτός αυτού ο Φαν'τ Σιπ τόνισε προς τους παίκτες ότι «άλλα βλέπω στις προπονήσεις από εσάς και άλλα κάνετε στο γήπεδο! Είναι λες και βλέπω άλλη ομάδα. Άλλα δουλεύουμε και λέμε και άλλα δείχνετε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Δεν είναι αυτή η εικόνα που μας αξίζει και μας αρμόζει και δεν είναι αυτές οι δυνατότητές μας. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό διότι θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά από εδώ και πέρα & θα αλλάξουμε πολλά». Οι περισσότεροι παίκτες δεν αντέδρασαν ιδιαίτερα. Άλλοι έφυγαν πολύ νευριασμένοι, άλλοι ήταν στεναχωρημένοι και άλλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τι είχε γίνει...

Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ & ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΧΗΡΑ... ΚΟΨΙΜΑΤΑ

Το πλάνο αυτήν την στιγμή είναι ο Φαν΄τ Σιπ να πάει την Εθνική στα προκριματικά του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ολλανδός με τους συνεργάτες του λοιπόν δείχνουν αποφασισμένοι για όλα αλλά και να προχωρήσουν ακόμα και σε ηχηρά... κοψίματα ονομάτων από την Εθνική. Να πάνε τις αλλαγές μέχρι τέλους. Μένει να φανεί πως θα λειτουργήσει αυτή η διαδικασία, πόσο χρόνο θα πάρει και εάν θα αποδώσει καρπούς. Γενικά ο Φαν' τ Σιπ θέλει να φέρει αρκετό νέο... αίμα αλλά να κρατήσει μόνο ορισμένους παλιούς. Μάλιστα είναι ο μοναδικός προπονητής της Εθνικής μας τον τελευταίο καιρό που είπε δημόσια ότι δεν αξίζει την στήριξη του κόσμου με την εικόνα και τα αποτελέσματά της και πως πρέπει να την ξανακερδίσει αυτήν την στήριξη του κοινού.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα