Βρουσάι: «Μπορούσα να σκοράρω και να δώσω την ισοπαλία στην ομάδα»

Gazzetta team
Βρουσάι: «Μπορούσα να σκοράρω και να δώσω την ισοπαλία στην ομάδα»

bet365

Ο Μάριος Βρουσάι χαρακτήρισε «τιμητική» την κλήση στην Εθνική, στάθηκε στη φάση των καθυστερήσεων και δήλωσε πως η ομάδα θα συνεχίσει να τα δίνει όλα ως το τέλος των προκριματικών.

Ηττημένη επιστρέφει η Εθνική Ελλάδας από το Τάμπερε, με τη Φινλανδία να της αφήνει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στο EURO 2020.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο νεαρός φορ, που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική, αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στη συνολική προσπάθεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην CosmoteTV:

«Εννοείται ότι περίμενα πως και πως να παίξω, ήταν όνειρό μου. Έχασα και μια ευκαιρία να παίξω, μπορούσα να δώσω έναν βαθμό στην ομάδα σ’ εκείνη τη φάση, αν και δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Όλοι με υποδέχθηκαν με πολύ ωραίο τρόπο, νιώσαμε άνετα κατευθείαν, σαν να είμαστε χρόνια εδώ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδανικό για μας, τα δώσαμε όλα για τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε και η Φινλανδία κατάφερε να σκοράρει. Δεν θεωρώ πως ήταν ο ορισμός του πέναλτι, αυτό που δόθηκε στον Κουρμπέλη. Η ομάδα φαίνεται στα δύσκολα, είμαστε αρκετούς βαθμούς πίσω, έχουμε μάθει να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα