Κούτρης: «Εμείς φταίμε, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Gazzetta team
Κούτρης: «Εμείς φταίμε, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

bet365

Ο νεαρός μπακ δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά τη νέα αποψινή ήττα της Ελλάδος
Η Ελλάδα έχασε (και) απόψε και ο Κούτρης δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Εμείς φταίμε. Δεχθήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οταν δέχεσαι γκολ από συνεργασία ή σουτ, λες οκ μπράβο στον αντίπαλο. Αλλά εμείς ήταν από δικά μας λάθη. Το θέμα είναι και ψυχολογικό. Οχι μόνο αγωνιστικό. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Δώσαμε τρία γκολ. Προσπαθήσαμε. Τρέξαμε. Παλέψαμε. Κάναμε ότι μπορούσαμε», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ελπίδα υπάρχει. Οσο υπάρχουν παιχνίδια, υπάρχει και ελπίδα. Αλλά ο δρόμος είναι δύσκολος. Θα παλέψουμε, μήπως γίνει το θαύμα. Εχουμε πολύ δρόμο. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση. Αυτό που θέλουμε είναι να καθαρίσει το κεφάλι μας. Αισθανόμαστε στεναχώρια και πίκρα. Δεν μας φταίει κάποιος άλλος. Δεχθήκαμε τρία γκολ από δικά μας λάθη», τόνισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα