Ούτε σουτ στο στόχο, πρώτη ήττα από την Τουρκία για τους Γάλλους!

Ούτε σουτ στο στόχο, πρώτη ήττα από την Τουρκία για τους Γάλλους!

Κώστας Ζάλιαρης
Ούτε σουτ στο στόχο, πρώτη ήττα από την Τουρκία για τους Γάλλους!

bet365

Η απογοητευτική και άνευρη εθνική ομάδα της Γαλλίας ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τους Τούρκους (2-0) το βράδυ του Σαββάτου, δίχως να έχει καταφέρει να καταγράψει τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία!

Εdit my bet*: Άλλαξες γνώμη; Με το πρωτοποριακό “Edit My Bet” έχεις πλέον τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το στοίχημά σου. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «τρικολόρ», περίπου έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας, ένιωσαν για τα καλά το... χαστούκι των Τούρκων, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Τα γκολ των Αϊχάν και Ουντέρ από το πρώτο ημίχρονο διαμόρφωσαν το 2-0 για την εθνική ομάδα της Τουρκίας που δικαίως το πανηγύρισε έξαλλα και ... έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους!

Η Γαλλία, ολοκλήρωσε το 90λεπτο δίχως να καταφέρει να καταγράψει ούτε ένα σουτ στην αντίπαλη εστία, έχοντας μόλις 4 τελικές προσπάθειες!

Επιπλέον, ο Κίλιαν Μπαπέ εξουδετερώθηκε πλήρως! Έχασε την κατοχή της μπάλας 22 φορές και... βρήκε τον δάσκαλό του από τον αμυντικό της Φενέρμπαχτσε, Χασάν Αλί Καλντιρίμ.

Αυτή η ήττα με το τελικό 2-0, ήταν η πρώτη στα χρονικά για τους Γάλλους στην προϊστορία τους με την Τουρκία, στο 5ο μεταξύ τους παιχνίδι!

Τον Οκτώβρη του 1996 οι «τρικολόρ» είχαν επικρατήσει 4-0, με το ίδιο σκορ τελείωσαν το ματς και τον Νοέμβρη του 2000, τον Ιούνιο του 2003 πήραν το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 4-3 και το 1-0 επικράτησαν τον Ιούνιο του 2009.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Γαλλία ηττήθηκε για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβρη του 2010 σε ό,τι αφορά τα προκριματικά του Euro και ο Ντιντιέ Ντεσάν είδε την κακή του παράδοση μέσα στον Ιούνιο να συνεχίζεται.

Τον 6ο μήνα του 2013 είχε ήττες από τις Βραζιλία και Ουρουγουάη, το 2015 έχασε από Βέλγιο και Αλβανία, το 2017 από Σουηδία και τώρα ήρθε το κακό αποτέλεσμα στην Τουρκία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα