Μαντσίνι για το Ελλάδα-Ιταλία 0-3: «Το πόσο καλά παίξαμε στο α' μέρος έκρινε το ματς»

Μαντσίνι για το Ελλάδα-Ιταλία 0-3: «Το πόσο καλά παίξαμε στο α' μέρος έκρινε το ματς»

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας ανέλυσε τους λόγους που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του επιβλήθηκε της Ελλάδας.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είπε στην Σ.Τ. για:
Την ήττα της Βοσνίας: Κοιτάξτε αυτό δείχνει πως η Φινλανδία έχει μία πολύ καλή ομάδα. Αυτό σημαίνει επίσης πως δεν θα έχουμε εύκολο έργο.
Το εάν περίμενε τόσο εύκολη νίκη με την Εθνική μας και τις επιλογές στο βασικό σχήμα όπως το να μην ξεκινήσει ο Μπερναντέσκι: Πάντοτε διαλέγουμε μεταξύ έξι και επτά παικτών. Το βασικό είναι να μας βοηθάνε. Κάναμε ένα πολύ καλό α' μέρος και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ.
Την αλλαγή εικόνας στην Ιταλία: Πηγαίνουμε καλύτερα επειδή οι επιθετικοί αποδίδουν πιο καλά. Η Ελλάδα είναι μία καλή ομάδα και μας έβαλε δύσκολα αλλά ανταποκριθήκαμε.
Τον Ζορζίνιο και τον Μπαρέλα: Ο Ζορζίνιο ήταν καλός και στη Νάπολι αλλά η Αγγλία τον έχει βοηθήσει λόγω ταχύτητας. Έχουμε καλούς παίκτες όπως ο Μπαρέλα, ο Κιέζα, ο Μπερναντέσκι και ο Κιν. Όλοι αυτοί οι παίκτες σε έναν χρόνο μέσα θα έχουν βελτιωθεί και αυτό είναι καλό για την Εθνική.
Την ενέργεια που είχε η Ιταλία και η διάθεση και το εάν θα αλλάξει κάτι: Θα δούμε. Σίγουρα κάτι θα αλλάξουμε στο επόμενο ματς. Θα είναι το τελευταίο ματς πριν τις διακοπές.
Το 11-0 των Ιταλών σε γκολ: Θα δούμε. Στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε. Σήμερα πιέσαμε πολύ στο α' μέρος και είχαμε την κατοχή. Έτσι αναγκάσαμε την Ελλάδα να προσαρμοστεί στο παιχνίδι μας. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον.
Το τι ζήτησε στο ημίχρονο: Κάναμε ένα τέλειο α' μέρος. Στο β' μέρος ρίξαμε ταχύτητα. Ένα 3-0 εκτός έδρας είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Το ότι ήταν τέλειο βράδυ και τον Ιμόμπιλε: Όλοι μπορεί να γυρίσουν στην Εθνική. Έχουμε μία μεγάλη λίστα παικτών να διαλέγουμε.
Τον Βεράτι: Εξαιρετικός. Ήταν μία πολύ καλή βραδιά του.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα