Δημήτρης Κολοβός - The True Story! (vid)

Χριστίνα Βραχάλη Χριστίνα Βραχάλη
Δημήτρης Κολοβός - The True Story! (vid)

bet365

Η Χριστίνα Βραχάλη συνάντησε τον Δημήρη Κολοβό στον Ωρωπό και μίλησε μαζί του για την απώλεια του πατέρα του, τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και την μεγάλη επιστροφή του στην Εθνική ομάδα!

Χαρά, πόνος, απώλεια, μόχθος, δικαίωση και συνεχής προσπάθεια... χορεύουν χέρι, χέρι σε μια ανθρώπινη ιστορία. Αυτή του Δημήτρη Κολοβού.

Στα 17 του τραυματίστηκε σοβαρά. Πίστευε πως ήταν ό,τι χειρότερο του είχε συμβεί. Επέστρεψε, πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο και τότε, στη στιγμή της ευτυχίας συνειδητοποίησε πως ο τραυματισμός, όσο σοβαρός κι αν είναι, δεν συγκρίνεται με την απώλεια. Του πατέρα του.

Σε μια νύχτα έγινε ο ίδιος προστάτης της οικογένειας του. Μόλις είχε ενηλικιωθεί κι όμως φρόντισε τα τέσσερα αδέρφια του και τη μητέρα του. Το όνειρο του Ολυμπιακού δεν βγήκε αληθινό και η φυγή του στο εξωτερικό ήταν μονόδρομος.

Καθιερώθηκε στο Βέλγιο, αλλά η ατυχία του ξαναχτύπησε την πόρτα και τον έκανε να ξαναπεράσει την πόρτα του χειρουργείου. Για πολλούς ο Δημήτρης Κολοβος αποτελούσε ποδοσφαιρικό παρελθόν. Για τον ίδιο, κάθε δυσκολία ήταν μια νέα αρχή. Πήγε στην Κύπρο, "αναστήθηκε" και στην ερώτηση "ποιος Κολοβος;", σχετικά με την κλήση του στην εθνική Ανδρών, εκείνος απάντησε με γκολ στον κρίσιμο αγώνα της γαλανόλευκης κόντρα στη Βοσνία.

Η ιστορία του Δημήτρη Κολοβού αξίζει να ακουστεί ξανά και ξανά. Τον συναντήσαμε στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον Ωρωπό.

*Αθλητισμός δεν είναι μόνο οι τίτλοι, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι οι καθημερινές ιστορίες, οι ανθρώπινες ανησυχίες, η τρέλα, η δοκιμασία των ορίων. Μαζί θα γνωρίσουμε πρωταγωνιστές στα γήπεδα και στη ζωή. Νικητές και ηττημένους. Δημοφιλή και άγνωστα αθλήματα. Διαφορετικούς τρόπους εκγύμνασης και ψυχαγωγίας. Θα ανακαλύψουμε πολλούς λόγους για να προσέχουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Sit back and enjoy the ride...

https://www.youtube.com/channel/UCPad7jqlmcM8z4my0QCsDDA

Χριστίνα Βραχάλη
Χριστίνα Βραχάλη

Στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκίνησα το 2002. Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όπου εργάστηκα για δύο χρόνια. Το 2003 για τις ανάγκες ενός προγράμματος της Κρατικής τηλεόρασης, Olympic Trophy, πραγματοποίησα το γύρο της Μεσογείου με στόχο την προώθηση των Ολυμπιακών Αγώνων που θα λάμβαναν χώρα στην Αθήνα το 2004. Στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη εργάστηκα στο γραφείο τύπου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ποδοσφαίρου. Από το 2004 μέχρι και για 14 χρόνια εργαζόμουν στο Αθλητικό Τμήμα της τηλεόρασης (παρουσίαση δελτίων και αθλητικών εκπομπών) και του ραδιόφωνου του ΣΚΑΙ (δημοσιογραφική παραγωγή, μεταδόσεις αγώνων, παρουσίαση εκπομπών, σύνταξη κι εκφώνηση αθλητικών δελτίων). Πλέον ανήκω στο δυναμικό του Epsilon TV. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φιλοξενεί τις σκέψεις μου και υλοποιεί της ιδέες μου το gazzetta.gr, ενώ παράλληλα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις εικόνες και τις εμπειρίες μου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος εδώ και περίπου 8 πανεπιστημιακά έτη. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.