Καθόρλα: «Κανείς δεν είδε τη μάχη μου, σκέφτηκα να τα παρατήσω» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Καθόρλα: «Κανείς δεν είδε τη μάχη μου, σκέφτηκα να τα παρατήσω» (vid)

bet365

Ο Σάντι Καθόρλα επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Ισπανίας έπειτα από τέσσερα χρόνια και φυσικά ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, όπου παραδέχθηκε τις σκέψεις που έκανε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στη δύσκολη μάχη των δύο ετών με τον σοβαρό τραυματισμό του...

Δεν έχεις χρόνο να παρακολουθήσεις τα στοιχήματά σου; Το αυτόματο Cash Out* σου λύνει τα χέρια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ένα μικρόβιο που δεν μπορούσε να βρει κανείς γιατρός στον αστράγαλο του Ισπανού χαφ, ήταν η αιτία για την οποία έμεινε εκτός δράσης για δυο χρόνια. Ο μυς του υπέστη μεγάλη ζημιά στο πόδι. Η διάγνωση ήταν τέτοια που του είχαν πει ότι για να έχει πιθανότητες ακόμα και να περπατήσει κανονικά, θα έπρεπε να παρατήσει τη μπάλα.

Παρ' όλα αυτά πάλεψε και βγήκε νικητής, ακόμα κι αν... χρειάστηκε να χαλάσει το τατουάζ του από το χέρι για την επέμβαση που έγινε στο πόδι του και χρειαζόταν υγιές δέρμα.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, έχοντας βρεθεί ξανά στην εθνική ομάδα της Ισπανίας έπειτα από τέσσερα χρόνια, είπε χαρακτηριστικά:

«Ναι, σκέφτηκα αρκετές φορές να πετάξω λευκή πετσέτα και να τα παρατήσω. Ήταν μια μάχη που δεν έβλεπε κανείς. Ήμουν μόνος μου στα παρασκήνια... Με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα για να καταφέρω».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα