Το προπονητικό της Εθνικής στα Σπάτα κι οριστικά στο ΟΑΚΑ τα ματς του Ιουνίου

Το προπονητικό της Εθνικής στα Σπάτα κι οριστικά στο ΟΑΚΑ τα ματς του Ιουνίου

Δημήτρης Τομαράς
Το προπονητικό της Εθνικής στα Σπάτα κι οριστικά στο ΟΑΚΑ τα ματς του Ιουνίου

bet365

Η ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Τρίτης ενέκρινε να σταλεί άμεσα το έγγραφο για το παραχωρητήριο της έκτασης στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, όπου εκεί θα χτιστεί το νέο προπονητικό κέντρο της Εθνικής. Και τυπικά στο ΟΑΚΑ τα ματς τον Ιούνιο.
Όπως διαβάσατε χθες στο Gazzetta οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος για την παραχώρηση χωρίς αντίτιμο μία έκτασης στην περιοχή όπου θα φτιαχτεί το νέο προπονητικό κέντρο της Εθνικής. Το μόνο που ζητάει ο Δήμος είναι να προπονούνται σε αυτό το προπονητικό κέντρο όταν και εφόσον φτιαχτεί ομάδες της περιοχής. Στην ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσβλέπουν σε βοήθεια των UEFA / FIFA στο οικονομικό σκέλος για ένα τέτοιο έργο αλλά και στην συνεισφορά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.
Η ΕΠΟ - με τις οικονομικές βοήθειες που θεωρεί πως θα έχει - θα αναλάβει να χτίσει το κέντρο (σ.σ. τα γήπεδα, τους ξενώνες και ότι άλλο χρειαστεί). Η πληροφόρηση κάνει λόγο για έκταση 50 στρεμμάτων στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου θα δημιουργηθούν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με τρία γήπεδα ποδοσφαίρου, τουλάχιστον έναν ξενώνα και ένα εστιατόριο. Στο Δ.Σ. της Τρίτης εγκρίθηκε λοιπόν να σταλεί άμεσα ένα έγγραφο στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος για την παραχώρηση αυτής της έκτασης, ώστε σιγά σιγά να αρχίσει να μπαίνει σε εφαρμογή αυτό το πλάνο. Υπήρξε έτσι επιβεβαίωση των πληροφοριών που σας μεταφέραμε από το Gazzetta. Επίσης οριστικοποιήθηκε πως τα δύο προσεχή εντός έδρας ματς της Εθνικής για τα ευρωπαϊκά προκριματικά θα είναι στο ΟΑΚΑ. Στην συνέχεια το πλάνο είναι τα επόμενα ματς εντός να πάνε στο Παγκρήτιο.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα