To «μαγικό» πόδι του Φορτούνη! (vid, pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
To «μαγικό» πόδι του Φορτούνη! (vid, pics & poll)

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και της Εθνικής σκόραρε ξανά με την «γαλανόλευκη», φτάνοντας τα 5 γκολ με την Ελλάδα ενώ φέτος συνολικά έχει συμμετοχή σε 30 τέρματα!
Ο «Φόρτου» σε 40 αναμετρήσεις με την Εθνική έφτασε στα 5 γκολ και ενώ έχει και 6 ασίστ. Ήταν 19 χρόνων, 4 μηνών και 13 ημερών όταν έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ανδρών στις 29 Φλεβάρη του 2012 με προπονητή τότε τον Φερνάντο Σάντος ενώ στην U19 πρωτοέπαιξε 17 ετών, 4 μηνών και 14 ημερών. Να τονιστεί βέβαια για ακόμα μία φορά πως φέτος ο Κώστας Φορτούνης κάνει συνολικά μία τρομερή χρονιά.
Μαζί με το Λιχτενστάιν έφτασε φέτος στην συμμετοχή του σε 30 γκολ! Μαζί με Ολυμπιακό και Εθνική έχει 17 γκολ ενώ έχει και 13 ασίστ. Από τις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του στην Εθνική είχε βρει δίχτυα κι στο 0-1 με την Εσθονία στο Nations League. Από την 1η Γενάρη του 2018 και μετά έχει με την Εθνική γκολ κατά της Εσθονίας, ασίστ στην ήττα με 2-1 από την Ουγγαρία και τέρμα με το Λιχτενστάιν.
Ένα τέρμα που ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς στην πόλη Βαντούζ και με πολύ καλό τελείωμα από την εξαιρετική ασίστ του Κουρμπέλη. Στον Ολυμπιακό φέτος από το... μαγικό πόδι του 26χρονου μεσοεπιθετικού έχουν μπει 15 γκολ και έχουν βγει άλλα 12 με ασίστ.
- Δείτε πιο κάτω το πινακάκι με τις συμμετοχές του από το site της ΕΠΟ (σ.σ. μέχρι και πριν το Λιχτενστάιν) αλλά και το γκολ που έβαλε στο Λιχτενστάιν. Ψηφίστε επίσης στο poll.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα