ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Φορτούνης: «Να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε την πρόκριση»

Φορτούνης: «Να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε την πρόκριση»

Φορτούνης: «Να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε την πρόκριση»

Ο Κώστας Φορτούνης στις τηλεοπτικές του δηλώσεις στάθηκε στην εικόνα της Εθνικής με το Λιχτενστάιν και την ανάγκη να συνεχίσει έτσι και με αντίπαλο τη Βοσνία εκτός έδρας.

Ο Φορτούνης είπε στην κάμερα του OPEN Beyond για:
 
Το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν: Θέλαμε να σκοράραμε. Θέλαμε να μπούμε δυνατά. Σκοράραμε σε ένα κρίσιμο σημείο. Στο β' μέρος είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και σκοράραμε ένα 2ο γκολ.
 
Την σημασία του καλού ξεκινήματος: Είναι πολύ σημαντικό. Είναι μία νέα αρχή με νέο προπονητή και πολλά νέα παιδιά. Μας δίνει ώθηση για την συνέχεια. Πάμε στο επόμενο ματς να πάρουμε ότι μπορούμε.
 
Τη Βοσνία: Έχουμε παίξει και άλλες φορές εκεί. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Έχουν κάποιους καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Να έχουμε καλή κυκλοφορία μπάλας και να πηγαίνουμε πρώτοι και δυνατά στις φάσεις. Θα αναλύσουμε τις φάσεις με τον προπονητή μας στις επόμενες ημέρες και θα κάνουμε ότι μας πει.
 
Τους Έλληνες και την στήριξη: Ναι ήταν ένα γήπεδο γεμάτο Έλληνες. Τους θέλουμε μαζί μας και κυρίως στην Αθήνα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε καλοί για να πάρουμε την πρόκριση.