Οι... ακτίνες της Εθνικής

Gazzetta team
Οι... ακτίνες της Εθνικής

bet365

Με γκολ των Φορτούνη και Δώνη η Εθνική επικράτησε με 2-0 του Λιχτενστάιν και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2020. Διαβάστε την... ακτινογραφία των παικτών του Άγγελου Αναστασιάδη.

Βλαχοδήμος: Συνολικά στο ματς πέντε φορές την μπάλα δεν πρέπει να την ακούμπησε, οπότε θα ήταν το λιγότερο υπερβολικό να αναφερθούμε στην απόδοση του τερματοφύλακα της Μπενφίκα.

Μπακάκης: Σε μία άμυνα που δεν απειλήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο δεξιός οπισθοφύλακας της Εθνικής είχε τα θεματάκια του. Όχι κάτι φοβερό, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο δημιουργικά κάνοντας τις γνωστές του επελάσεις.

Κουρμπέλης: Παίζοντας στο κέντρο της άμυνας ο Κουρμπέλης ήταν σταθερότατος, ενώ βοήθησε και με το παραπάνω και δημιουργικά, καθώς ήταν αυτός που έκανε την εξαιρετική ασίστ στον Φορτούνη για να κάνει ο τελευταίος το 0-1.

Σιόβας: Στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα ο κεντρικός αμυντικός της Λεγανές ήταν πολύ καλός και κυρίως σου έβγαζε μια σιγουριά. Βέβαια όπως γράφουμε και για τους άλλους της άμυνας, η επίθεση του Λιχτενστάιν δεν ήταν και η καλύτερη.

Κούτρης: Αμυντικά πρόβλημα δεν είχε, ενώ βγήκε συχνά μπροστά προσπαθώντας να γίνει απειλητικός σε μια θετική εμφάνιση για τον αριστερό μπακ της Εθνικής μας.

Ζέκα: Δεν σταματούσε να τρέχει στον χώρο του κέντρου, κερδίζοντας σχεδόν κάθε μονομαχία που έδωσε. Από τους καλύτερους της αναμέτρησης.

Σάμαρης: Στο πρώτο δεν είχε και την καλύτερη εικόνα, αλλά στο δεύτερο ανέβηκε σε μεγάλο βαθμό και βοήθησε και αυτός της Εθνική στο να ξεκινήσει με νίκη τα προκριματικά.

Μπακασέτας: Ναι μεν είχε διάθεση και όρεξη να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν το έκανε σε μια μέτρια εμφάνιση.

Φορτούνης: Με την Εθνική να έχει τον έλεγχο αλλά να μην μπορεί να σκοράρει, το γκολ του Φορτούνη ήταν αυτό που ουσιαστικά της έδωσε τη νίκη. Ωραίο κατέβασμα και σουτ από τον αρχηγό του Ολυμπιακού που ήταν από τους διακριθέντες του ματς.

Μασούρας: Εξαιρετική η ασίστ στο 0-2 του Τάσου Δώνη που ουσιαστικά έκρινε και το ματς, αλλά και συνολική θετική εμφάνιση του Μασούρα στον αγώνα.

Μήτρογλου: Τραυματίστηκε νωρίς και δεν μπορεί να κριθεί.

Δώνης: Μπήκε ως αλλαγή, πέτυχε μια γκολάρα και ουσιαστικά εξασφάλισε τη νίκη για την Εθνική. Ε τι άλλο να έκανε δηλαδή;

Κολοβός: Η είσοδός του ανέβασε τον ρυθμό της Εθνικής και βοήθησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να γίνει πιο επιθετικό.

Κουλούρης: Μικρός ο χρόνος που αγωνίστηκε, αλλά την φάση του πήγε να την κάνει δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως το έχει το ένστικτο του σκόρερ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα