Γκρόνινγκεν - Άγιαξ: Νεαρός αμυντικός χάνει τη συνέχεια λόγω... διαγωνίσματος

Ο 18χρονος αμυντικός της Γκρόνινγκεν που έχασε το ματς με Άγιαξ λόγω διαγωνίσματος

bet365

Ο 18χρονος στόπερ της Γκρόνινγκεν, Τάιμεν Μπλόκζαϊλ βρισκόταν στον πάγκο στο ματς κόντρα στον Άγιαξ που διακόπηκε την Κυριακή, αλλά αναγκάστηκε να χάσει τη συνέχεια του ματς την Τρίτη επειδή είχε διαγώνισμα οικονομικών στο σχολείο του!

Η αναμέτρηση μεταξύ Γκρόνινγκεν και Άγιαξ διακόπηκε επεισοδιακά την περασμένη Κυριακή και θα συνεχιστεί το απόγευμα της Τρίτης (16:00), από το 7ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι είχε σταματήσει βίαια μετά τις βόμβες μαύρου καπνού που έριξαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί των γηπεδούχων και ο διαιτητής αναγκάστηκε να διατάξει την οριστική ματαίωση με τις δύο ομάδες στο 0-0. Όλοι οι παίκτες, λοιπόν, θα παραταχθούν στο κεκλεισμένων των θυρών αυτή τη φορά στάδιο «Euroborg» για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Όλοι, πλην ενός.

Ο λόγος για τον 18χρονο αμυντικό των Πρασίνων, Τάιμεν Μπλόκζαϊλ, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο την Κυριακή αλλά αυτή τη φορά έμεινε εκτός αποστολής. Γιατί; Μα διότι στις 14:30 είχε να δώσει εξετάσεις στο σχολείο του για το μάθημα των οικονομικών!

Ο νεαρός ανερχόμενος στόπερ, ο οποίος καθιερώθηκε φέτος με την Γκρόνινγκεν και πρόσφατα επέστρεψε από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, είναι τελειόφοιτος μαθητής λυκείου και η μετάθεση του ματς σε καθημερινή δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών, αφού διανύει περίοδο τελικών εξετάσεων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα