Το απόλυτο viral στο Άγιαξ-Φέγενορντ: Πανηγύρισε το νικητήριο γκολ μόνος του, δεν κατάλαβαν ότι ήταν ο σκόρερ (vid)

Ο Χεερτρούιντα δεν είχε με ποιον να πανηγυρίσει μετά το ιστορικό γκολ της Φέγενορντ

bet365

Τον λένε Λουτσαρέλ Χεερτρούιντα, σφράγισε στο 86' το πρώτο διπλό της Φέγενορντ στην έδρα του Άγιαξ από το 2005, αλλά δεν το κατάλαβε... κανείς, με τους συμπαίκτες του να τρέχουν προς το μέρος ενός άλλου συμπαίκτη τους νομίζοντας πως ήταν ο σκόρερ!

Η Φέγενορντ πέτυχε μία από τις σπουδαιότερες νίκες της τα τελευταία χρόνια σπάζοντας την αρνητική παράδοση στην έδρα του Άγιαξ που κρατούσε 17 χρόνια. Το τελικό 3-2 την εκτόξευσε στο +6 από τον δεύτερο, Αίαντα, χάρη σε γκολ στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με το οποίο σφράγισε την ανατροπή-στην-ανατροπή. Ένα γκολ, όμως, που προκάλεσε... σύγχυση ως προς το ποιος ήταν ο σκόρερ.

Το τέρμα προήλθε από στημένη φάση και συγκεκριμένα εκτέλεση κόρνερ, με τον Χάνκο να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τον 22χρονο μπακ, Λουτσαρέλ Χεερτρούιντα να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και να τρέχει να το πανηγυρίσει με την ψυχή του. Προς έκπληξή του, όμως, κανείς δεν ακολούθησε και όλοι έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον Χάνκο, νομίζοντας πως εκείνος σημείωσε το γκολ.

Ο Χεερτρούιντα φάνηκε να απορεί και να λέει με τη γλώσσα του σώματός του πως το γκολ ήταν δικό του, με την... παρεξήγηση να λύνεται όταν διαλύθηκε το κουβάρι των παικτών της Φέγενορντ. Η αντίδρασή του, όμως, ήταν... όλα τα λεφτά και αποδείχθηκε αρκετή ώστε να γίνει το βιντεάκι viral.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα