Άγιαξ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούλι με 10 εκατ. ευρώ από τη Βιγιαρεάλ

Newsroom
Άγιαξ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούλι με 10 εκατ. ευρώ από τη Βιγιαρεάλ

bet365

Κάτοικος Άμστερνταμ γίνεται για τα επόμενα 3,5 χρόνια ο Χερόνιμο Ρούλι, καθώς ο Άγιαξ ανακοίνωσε την απόκτησή του από τη Βιγιαρεάλ αντί 8+2 εκατομμυρίων ευρώ!

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χερόνιμο Ρούλι, καθώς ο Άγιαξ επισημοποίησε τη συμφωνία του με τη Βιγιαρεάλ και τον απέκτησε για το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, με ακόμη δυο εκατομμύρια να συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών και θα υπερασπίζεται την εστία του Αίαντα έως το καλοκαίρι του 2026.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ο Ρούλι υπήρξε ο «άσος» της Βιγιαρεάλ με σπουδαίες παραστάσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ ήταν ο ήρωας του τελικού του Europa League την περίοδο 2020-2021 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαρίζοντας το τρόπαιο στο Κίτρινο Υποβρύχιο μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Με αυτή την προσθήκη παράλληλα μπαίνει και οριστικό τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Άγιαξ να βολιδοσκοπεί την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος δηλώνει πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Μπενφίκα.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα