Τρομερό fair-play στο 90’ από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου! (vid)

Gazzetta team
Τρομερό fair-play στο 90’ από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου! (vid)

bet365

Μία σπάνια επίδειξη fair-play και ήθους εκτυλίχθηκε το Σάββατο (17/10) στον αγώνα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τον Ηλυσιακό, για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Αθηνών.

Στο 89ο λεπτό και με το σκορ στο 0-1, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής, καθώς ο τερματοφύλακας Βαμβακάς απέκρουσε την μπάλα με το χέρι, προ του Μήτρου που έβγαινε τετ-α-τετ.

Ο Βαμβακάς αποβλήθηκε μεν, το φάουλ όμως, παρά την κρισιμότητα των στιγμών και το γεγονός ότι βρισκόταν σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, εκτελέστηκε προς τα πίσω από τον Απόλλωνα!

Ο λόγος; Τη στιγμή που κερδήθηκε η αποβολή, βρισκόταν πεσμένος παίκτης του Ηλυσιακού στη μεγάλη περιοχή, καλύπτοντας τον επιθετικό του Απόλλωνα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι τήρησαν το fair-play παρότι οι ίδιοι οι παίκτες του Ηλυσιακού είχαν εκδηλώσει κανονικά αντεπίθεση, δευτερόλεπτα πριν!

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ηλυσιακός, αναφέροντας τα εξής:

«Ο Ηλυσιακός Α.Ο. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για την άψογη φιλοξενία του. Επιπρόσθετα συγχαίρουμε τους αθλητές & τον προπονητή του Απόλλωνα για την εκτέλεση FAIR PLAY στη τελευταία φάση του αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν τους ίδιους και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα. Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου».

Δείτε την στιγμή στο 0:31:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα