Απόλυτα πετυχημένο το φιλανθρωπικό φιλικό των παλαιμάχων της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (pics)

Gazzetta team
Απόλυτα πετυχημένο το φιλανθρωπικό φιλικό των παλαιμάχων της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (pics)

bet365

Ο σκοπός ήταν ιερός και σε ένα τέτοιο προσκλητήριο δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν απόντες. Το αντίθετο, καθώς το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι που οργάνωσαν την περασμένη Δευτέρα οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
Ζητούμενο ήταν η ενίσχυση για την αγορά ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου για έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν όλοι όσοι με κάθε τρόπο συνέβαλαν για την επιτυχία του φιλικού αγώνα. Η ομάδα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου αντιμετώπισε μια μικτή ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Αιτωλοακαρνανίας πλασιωμένη και με παίκτες από την ομάδα ΣΕΛΛΕΣΤΕ από το Αίγιο.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίμαχων της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου ευχαριστούν όλες τις ομάδες για την συμμετοχή και συγκεκριμένα τους παλαιμάχους των: Παναιτωλικού, ΑΕΜ, Αμφιλοχίας, Όμηρος,Άρης, Γαβαλούς, Σχολή Τερματοφυλάκων Νικολαϊδης Καραβασιλης, ΣΕΛΛΕΣΤΕ, Σύλλογο Δικηγόρων Αγρινίου, των Δήμο Αγρινίου και κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου, την ΠΑΕ Παναιτωλικός, τον ΠΑΣ Ιωνικός, τον Σύλλογο Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας, Ποντίων Δ Ψαθάς, τον σύλλογο Πραμαντιωτων Αγρινίου, τον σύλλογο Εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων, των χορηγό της εκδήλωσης Εμπόριο Τροφίμων Τάγκαλος- Αμπλιανίτης, τα σούπερ μάρκετ Κωνσταντινος Παναγιωτοπουλος και το κέτερινγκ Γεωργίου.
 

Τελευταία Νέα