Σοκ: Δεκαοκτάχρονος παίκτης του Κερατσινίου χτύπησε στην προπόνηση και έχασε τον νεφρό του! (vid)

Gazzetta team
Σοκ: Δεκαοκτάχρονος παίκτης του Κερατσινίου χτύπησε στην προπόνηση και έχασε τον νεφρό του! (vid)

bet365

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο 18χρονος Μπόρις Χαρβατζίου, ποδοσφαιριστής του Κερατσινίου, έχασε τον νεφρό του μετά από χτύπημα στην προπόνηση! Κινείται νομικά η οικογένειά του.
Το θέμα ανέδειξε το Star σε ρεπορτάζ του. Ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί του συνέστησαν να πάρει παυσίπονα και τον έστειλαν σπίτι. Ο Μπόρις λίγες ώρες μετά πήγε με αφόρητους πόνους σε άλλο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επείγουσα αφαίρεση νεφρού! Εκτός από το χειρουργείο χρειάστηκε και πέντε ημέρες νοσηλείας. Ο 18χρονος χτύπησε την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού, οι γιατροί «δεν του έκαναν ούτε εξετάσεις αίματος, ούτε ούρων», έλεγαν πως είναι «ένα ελαφρύ χτύπημα» και αν έχει πόνους «να πάρει ένα παυσίπονο». «Το παιδί όλο το βράδυ έκανε εμετούς», όπως σημειώθηκε μετά και εν τέλει το μετέφεραν άμεσα σε άλλο νοσοκομείο.
«Δέκα λεπτά να αργούσαμε το παιδί θα είχε πεθάνει», λέει ένας άλλος συγγενής. Η οικογένεια του Μπόρις θα κινηθεί νομικά εναντίον των γιατρών, που όπως καταγγέλλουν, έδειξαν αμέλεια.
 

Τελευταία Νέα