Καταγγέλλουν ότι τους ζήτησαν χρήματα για να δώσουν τα δελτιά στα παιδιά!

Gazzetta team
Καταγγέλλουν ότι τους ζήτησαν χρήματα για να δώσουν τα δελτιά στα παιδιά!

bet365

Μολονότι οι... διαπραγματεύσεις που γίνονται κάτω από το τραπέζι για την παραχώρηση των δελτίων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συχνά γεννούν φημολογία, αυτή τη φορά, στη Μήλο, υπάρχει -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- παραστατικό τράπεζας με την αιτιολογία εξαγορά δελτίου!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε γονέας από τη Μήλο στο sportcyclades.gr, «Μας ζητούσαν 150€ ευρώ, τα οποία έγιναν 100€ μετά τη γενική συνέλευση που έκαναν στον Ιέραξ... τι θα κάνατε στη θέση μας;». Τα χρήματα αφορούν δελτία παιδιών, μετά από απόσυρση ομάδας από το πρωτάθλημα Κ-14. Δηλαδή δεν πήγαν καν τα παιδιά με τους γονείς να ζητήσουν τα δελτία τους για να πάνε άλλου, που κι αυτό φυσικά είναι στα πλαίσια του θεμιτού. Η ομάδα αποσύρθηκε και πάλι ζητούσε χρήματα από τους γονείς!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κυκλαδίτικου ΜΜΕ, γονέας έχει στα χέρια του αποδεικτικό στοχείο: Παραστατικό τράπεζας για καταβολή χρημάτων στην ομάδα με αιτιολογία: «Εξαγορά Δελτίου». Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Δελιβασιλείου, σε συνομιλία που είχε με το sportcyclades παραδέχτηκε ότι ο κάθε γονιός θα πρέπει να πληρώσει 100€ , καθώς τα χρήματα αυτά είναι για τον ρουχισμό που έδωσε ο σύλλογος στα παιδιά και το παράβολο της έκδοσης του δελτίου προς την ΕΠΣ Κυκλάδων. Μάλιστα πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει και άλλους παραμέτρους, που έχουν αν κάνουν με εσκεμμένη αποχώρηση των παιδιών που προκάλεσε τη διάλυση του τμήματος της Κ14.

 

Τελευταία Νέα