Εκλογές ΕΠΟ: Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και η εξήγηση της μη εκλογής των διεθνών

Δημήτρης Τομαράς
Εκλογές ΕΠΟ: Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και η εξήγηση της μη εκλογής των διεθνών

bet365

Η ΕΠΟ θα οδηγηθεί σε συνεδρίαση για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της την προσεχή Πέμπτη ή την Παρασκευή. Τι ερμηνεία δίνεται για τη μη εκλογή των διεθνών του 2004.
Ολοκληρώθηκαν λοιπόν το μεσημέρι του Σαββάτου οι εκλογικές διαδικασίες στην ΕΠΟ με νέο πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Εκτός από το θέμα της προεδρίας ως γνωστόν οι 11 της Εκτελεστικής (Δ.Σ.) της ΕΠΟ είναι οι εξής:
Στέργιος (Αστέριος) Αντωνίου (πρώτος σε ψήφους)
Παναγιώτης Δημητρίου
Γιώργος Χατζησαρόγλου
Μάνος Γαβριηλίδης
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δημήτρης Μπουχλαριώτης
Λεωνίδας Θωμαΐδης
Παναγιώτης Παπαχρήστος
Κλέαρχος Τζαφέρης
Κυριάκος Φύτρας
Άγγελος Δανιήλ
Η ΕΠΟ λοιπόν αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή για να προκύψει η συγκρότηση του νέου Δ.Σ.. Μάλλον με τηλεδιάσκεψη αν και δεν αποκλείεται και ΔΣ με φυσική παρουσία καθώς αρκετά στελέχη λόγω Εθνικής θα έχουν κάνει τεστ covid.
Σε σχέση με τους παλιούς διεθνείς (από την ομάδα του 2004), όπως αναμενόταν και διαβάσατε και νωρίτερα οι Παντελής Καφές, Χαριστέας και Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν θα είναι στο Δ.Σ. της ΕΠΟ. Ο Σεϊταρίδης ήδη είχε αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Εκτελεστική από το βράδυ της Παρασκευής (Δ.Σ.). Γιατί όμως οι διεθνείς με τέτοιο όνομα και background δεν εξελέγησαν, κάτι που υπήρχε ως εκτίμηση εδώ και μέρες;
Η ερμηνεία που δίνεται είναι πως οι περισσότεροι από τους υποψηφίους για το Δ.Σ. λειτουργούσαν ως μία ομάδα και ότι οι Ενώσεις ουσιαστικά στηρίζουν η μία την άλλη. Επίσης πως οι διεθνείς ουσιαστικά μπήκαν στην εκλογική... μάχη στο... παραπέντε. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να ζητηθούν οι υπηρεσίες των άλλοτε διεθνών σε επιτελικά πόστα εντός της ΕΠΟ είτε σε σχέση με την Εθνική είτε σε άλλους τομείς. Όπως και να έχει πάντως το γεγονός ότι τέσσερις παίκτες εκείνης της Εθνικής (τρεις στο τέλος) δεν βρέθηκαν καν στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι ένα θέμα για συζήτηση, που θα συνεχιστεί και εντός των προσεχών ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα