Εκλογές ΕΠΟ: Ο Γραμμένος θα ζητήσει από Γεραπετρίτη και Χαρδαλιά να γίνουν με φυσική παρουσία και όχι ηλεκτρονικά

Gazzetta team
Εκλογές ΕΠΟ: Ο Γραμμένος θα ζητήσει από Γεραπετρίτη και Χαρδαλιά να γίνουν με φυσική παρουσία και όχι ηλεκτρονικά

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τις διεθνείς Ομοσπονδίες και πρόκειται να ζητήσει από Χαρδαλιά και Γεραπετρίτη εκλογές στην Ομοσπονδία με φυσική παρουσία.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που προέκυψε στην ΕΠΟ έγινε αναφορά και συζήτηση για το έγγραφο που εστάλη από την πλευρά του Υπουργού Νίκου Χαρδαλιά, που ενημέρωνε για ψηφιακές εκλογές και ενώ συμπληρωματικά τα στελέχη της ενημερώθηκαν και για τον σχετικό Νόμο.
Στην ΕΠΟ όμως δεν δείχνουν να θέλουν να κάνουν με ηλεκτρονικό τρόπο τις εκλογές της 27ης Μαρτίου και ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος, πρόκειται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους Υπουργούς Νίκο Χαρδαλιά αλλά και Γιώργο Γεραπετρίτη για να ζητήσει εκλογές με φυσική παρουσία.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε επικοινωνία με τις FIFA και UEFA, που του μετέφεραν ότι σύντομα θα τοποθετηθούν επί όλων των θεμάτων που έχει θέσει η ΕΠΟ αλλά και για τις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα