Δικηγόρος Γκιρτζίκη για υπόθεση «Travel Plan»: «Ολιγωρία ναι, αλλά όχι υπαίτιος αδικημάτων»

Δημήτρης Τομαράς
Δικηγόρος Γκιρτζίκη για υπόθεση «Travel Plan»: «Ολιγωρία ναι, αλλά όχι υπαίτιος αδικημάτων»

bet365

Ο νομικός εκπρόσωπος του Γιώργου Γκιρτζίκη στη διαδικασία της έφεσης του στην Επιτροπή Εφέσεων μίλησε και για το που βρίσκεται ποινικά η υπόθεση της Travel Plan.
Ο Αργύρης Λίβας ως δικηγόρος του Γιώργου Γκιρτζίκη παρέστη στην τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την ποινή του άλλοτε προέδρου της ομοσπονδίας για την υπόθεση του Travel Plan.
Αναφερόμενος στο σημείο όπου βρίσκεται η υπόθεση στα ποινικά δικαστήρια αλλά και σχετικά με τον πελάτη του είπε: «Είναι στάσιμη η υπόθεση στα ποινικά. Έχουμε μόνο καταθέσεις. Έχει λιμνάσει η υπόθεση. Είναι σε πρώιμο στάδιο. Τον ενοχλεί τον κ. Γκιρτζίκη το στίγμα από αυτήν την υπόθεση. Έλλειψη επιμέλειας και ολιγωρία ναι, αλλά όχι να υποπέσει σε οποιοδήποτε αδίκημα για τα οικονομικά της Ομοσπονδίας και προς ίδιον όφελος. Όταν όμως έχεις την ευθύνη του να κουβαλάς στην πλάτη σου μία Εθνική ομάδα εκείνη τη στιγμή και εγώ να ήμουν στη θέση του και εγώ ίσως θα έλεγα να μην διασυρθεί και να πάει η Εθνική στην Αυστραλία να παίξει παρά μία ενέργεια προσωπική.
Ήξερε μόνο ότι κάποιες απαιτήσεις είχαν εκχωρηθεί. Με δεδομένη βέβαια τη θέση του προέδρου. Εκτιμώ πως αντιλήφθηκε το μέγεθος της ζημίας. Για αυτό και έκανε την κίνηση για αλλαγή εταιρείας. Ακόμα και αναβολή απόφασης να θέλετε για να είναι παρών δεν έχουμε πρόβλημα. Είχε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μόλις το έμαθε, έκανε διαδικασίες σημαντικές και προτίμησε να κριθεί από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και η Γ.Σ. της Ομοσπονδίας θα μπορούσε να αποφασίσει. Ξαναλέω από πουθενά δεν προκύπτει να έχει δώσει εντολές πληρωμής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τελευταία Νέα