«Τρολάρισμα» Βακάλη στην Εκτελεστική για εκλογές της ΕΠΟ: «Να τις κάνουμε στο Ντουμπάι»!

Δημήτρης Τομαράς
«Τρολάρισμα» Βακάλη στην Εκτελεστική για εκλογές της ΕΠΟ: «Να τις κάνουμε στο Ντουμπάι»!

bet365

Η Εκτελεστική της ΕΠΟ είχε και στιγμές... χαβαλέ με τον Νίκο Βακάλη προφανώς κάνοντας πλάκα να προτείνει να γίνουν οι εκλογές στο Ντουμπάι!
Εκλογές... γιοκ προς το παρόν για την ΕΠΟ και έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα έχουμε αρχαιρεσίες ούτε τον Φλεβάρη... Την ώρα που το τοπίο παραμένει θολό και οι ζυμώσεις σε κάθε επίπεδο είναι περισσότερες από ποτέ από την ΕΠΟ προκύπτει πως ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Γραμμένος, θα επιχειρήσει να μιλήσει με την πολιτική ηγεσία για το ζήτημα της τέλεσης των εκλογών.
Πάντως η Εκτελεστική Επιτροπή είχε και εύθυμες στιγμές. Με αφορμή την παρουσία Ελλήνων celebrities στο Ντουμπάι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, πρότεινε οι εκλογές να γίνουν εκεί, αφού είναι covid free! Προφανώς και ο κ. Βακάλης έκανε πλάκα - και το είπε για πλάκα - για το θέμα αφού λύση δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα αλλά το πιο δύσκολο για την ΕΠΟ είναι πως δεν βρίσκει κυβερνητική βούληση για να γίνουν οι εκλογές στις 19 Γενάρη... Όσο για τους υποψηφίους προέδρους; Σε αυτή τη φάση υπάρχει ο κίνδυνος να... καεί η υποψηφιότητα του Σταύρου Ψαρόπουλου ενώ δεν έχει προχωρήσει στο τελικό της στάδιο η περίπτωση Ζαγοράκη χωρίς πάντως να έχει... καεί τελείως. Να θυμίσουμε πως ο CEO θα είναι επιλογής των δύο διεθνών Ομοσπονδιών.
 

Τελευταία Νέα