ΕΠΟ: Εκδικάζεται στο CAS η προσφυγή της για το πρόστιμο των 500.000 ευρώ από την υπόθεση του Άρη!

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Εκδικάζεται στο CAS η προσφυγή της για το πρόστιμο των 500.000 ευρώ από την υπόθεση του Άρη!

bet365

Η ΕΠΟ έχει στραφεί κατά της FIFA πηγαίνοντάς την στο CAS για τις 500.000 ευρώ πρόστιμο που είχε δεχθεί η Ομοσπονδία από την υπόθεση του Άρη, με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Δεκέμβρη.
Όπως είναι ήδη γνωστό η ΕΠΟ στράφηκε κατά της FIFA πηγαίνοντάς την στο CAS για τις 500.000 ευρώ πρόστιμο που είχε δεχθεί η Ομοσπονδία από την υπόθεση του Άρη (για την ακρίβεια είναι 470.000 ευρώ). Μία υπόθεση η οποία εκδικάζεται στις 17 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη.
Η ΕΠΟ θα εκπροσωπηθεί από Ιταλό δικηγόρο, που είναι ειδικός για τέτοιες περιπτώσεις και περιστάσεις. Έτσι θεωρούν στην ελληνική Ομοσπονδία ότι θα εκπροσωπηθούν πιο σωστά και θα δικαιωθούν.
Η επίσημη αναφορά του CAS:
17.12.20: CAS 2020/A/7251 Hellenic Football Federation v. FIFA (ΕΠΟ δηλαδή κατά FIFA)

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED