ΕΠΟ: Θα εκπροσωπηθεί με Ιταλό εξειδικευμένο δικηγόρο στις 17 Δεκεμβρίου στο CAS για το πρόστιμο των 500.000 ευρώ από την υπόθεση του Άρη!

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Θα εκπροσωπηθεί με Ιταλό εξειδικευμένο δικηγόρο στις 17 Δεκεμβρίου στο CAS για το πρόστιμο των 500.000 ευρώ από την υπόθεση του Άρη!

bet365

Η ΕΠΟ έχει ως γνωστόν στραφεί κατά της FIFA πηγαίνοντάς την στο CAS για τις 500.000 ευρώ πρόστιμο που είχε δεχθεί η Ομοσπονδία από την υπόθεση του Άρη και στην εκδίκαση της 17ης Δεκεμβρίου θα εκπροσωπηθεί από Ιταλό δικηγόρο, ειδικό σε τέτοια θέματα.
Όπως είχατε δει και διαβάσει σχετικά στο Gazzetta από τις αρχές Νοεμβρίου η ΕΠΟ στράφηκε κατά της FIFA πηγαίνοντάς την στο CAS για τις 500.000 ευρώ πρόστιμο που είχε δεχθεί η Ομοσπονδία από την υπόθεση του Άρη (για την ακρίβεια είναι 470.000 ευρώ). Μία υπόθεση που αναμένεται να εκδικαστεί στις 17 Δεκεμβρίου. Στην ΕΠΟ θεωρούν πως θα κερδίσουν την υπόθεση με την αιτιολογία πως μέχρι τον Μάρτιο του 2019 η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε άλλη αντιμετώπιση και δεν έδειχνε τέτοιο ζήλο για ανάλογες περιπτώσεις.
Επίσης πως η ΕΠΟ δεν ενημερώθηκε ποτέ από την FIFA για την αλλαγή τρόπου σκέψης που μιλάει πλέον για αθλητική διαδοχή στις ομάδες και όχι νομική διαδοχή. Για την... ιστορία θα πρέπει να θυμίσουμε πως στις τάξεις της ΕΠΟ είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση για το συγκεκριμένο ζήτημα και ότι είχε ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για να βρεθούν οι υπαίτιοι του... μπλεξίματος και της έλλειψης σωστής ενημέρωσης που οδήγησε στην ποινή. Στην τελευταία χρονικά ενημέρωσή του το CAS κράτησε την ίδια ημερομηνία εκδίκασης.
Ποιο είναι το νέο στοιχείο επί της υπόθεσης; Ότι η ΕΠΟ θα εκπροσωπηθεί από Ιταλό δικηγόρο, που είναι ειδικός για τέτοιες περιπτώσεις και περιστάσεις. Έτσι θεωρούν στην ελληνική Ομοσπονδία ότι θα εκπροσωπηθούν πιο σωστά και θα δικαιωθούν.
Η σχετική επίσημη αναφορά του CAS:
17.12.20: CAS 2020/A/7251 Hellenic Football Federation v. FIFA (ΕΠΟ δηλαδή κατά FIFA)
 

Τελευταία Νέα