Η FIFPro για τον ρόλο ΠΣΑΠ στην Μελέτη των FIFA/UEFA

Gazzetta team
Η FIFPro για τον ρόλο ΠΣΑΠ στην Μελέτη των FIFA/UEFA

bet365

Ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών «χαιρέτησε» την πρόταση των διεθνών οργανισμών για συμμετοχή του ελληνικού συνδέσμου στα εδώ κέντρα των αποφάσεων
Πριν από μερικές ημέρες η FIFA και η UEFA παρουσίασαν μέσω του Luca Nicola, Head of National Governance and Global Institutions της UEFA, σε όλους εγχώριους αρμόδιους φορείς την Μελέτη των δύο διεθνών οργανισμών, όπου και αναφέρονται οι αλλαγές που προτείνονται να υπάρξουν για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μεταξύ των φορέων που συμμετείχαν στην παρουσία ήταν και ο ΠΣΑΠ, όπου τονίστηκε από την Παγκόσμια και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η σπουδαιότητα του ρόλου του συνδικαλιστικού οργάνου και η αναγκαιότητα συμμετοχής του στις λήψεις αποφάσεων που αφορούν τον χώρο.
Είναι χαρακτηριστικό πως με την πρόταση για τη συμμετοχή του ΠΣΑΠ σε καίριες επιτροπές, όπως η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, διακρίνεται η βαρύτητα που δίνεται στον «λόγο» του ποδοσφαιριστή.
Η FIFPro, ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της στις σχετικές εξελίξεις και στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι ώστε ο ΠΣΑΠ να έχει πιο ουσιαστικό ρόλο στα εδώ δρώμενα.
Ο Γιώργος Μπαντής, πρόεδρος του Συνδέσμου, σχολίασε σχετικά στην ιστοσελίδα της FIFPro πως «η μελέτη είναι κάτι που χρειάζεται του ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε ικανοποιημένοι που η FIFA και η UEFA επιβεβαίωσαν και επεσήμαναν ιδιαιτέρως το πόσο σημαντικός είναι ο ΠΣΑΠ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περιμένουμε την υλοποίηση της μελέτης και είμαστε εδώ να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED