Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις πινακίδες στους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής

Gazzetta team
Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις πινακίδες στους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής

bet365

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δημοσιεύεται περίληψη πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση, εγκατάσταση, λειτουργία πινακίδων τύπου LED/SMD στους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας.

Αναλυτικά: Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει τα ανάλογα μέσα και τεχνογνωσία καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για την εκμίσθωση προς την Ε.Π.Ο., εγκατάσταση και λειτουργία ηλεκτρονικών πινακίδων διαφημιστικών προβολών, τύπου LED/SMD ελάχιστου μήκους 240 - 260 μέτρων, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εντός έδρας επίσημων και φιλικών αγώνων της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών κατά το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο 2020 έως και το Μάρτιο 2022.

Η Ε.Π.Ο. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 28η Αυγούστου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η προσφορά των ενδιαφερομένων οφείλει να συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά και τα λοιπά στοιχεία που αναφέρονται στους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης.

Οι αναλυτικοί όροι της πρόσκλησης χορηγούνται από τα γραφεία της Ε.Π.Ο. – Υπηρεσία Πρωτοκόλλου Πάρκο Γουδή 11510 Αθήνα τηλ. 210 9306000 κατά τις εργάσιμες ώρες, βρίσκονται δε ανηρτημένοι και στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.: www.epo.gr

Αθήνα 3 Αυγούστου 2020

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα