ΕΠΟ: Επίσημο τέλος για Περέιρα, Λίντμπεργκ και παράταση ενός μηνός για Φούσεκ, Μαρίν

Gazzetta team
ΕΠΟ: Επίσημο τέλος για Περέιρα, Λίντμπεργκ και παράταση ενός μηνός για Φούσεκ, Μαρίν

bet365

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλων Σμύρνης, όπως και το τέλος της συνεργασίας της με τον Μέλο Περέιρα, Λιφ Λίντμπεργκ.
Τις αποφάσεις της Εκτελεστικής της Επιτροπής που συνεδρίασε σήμερα (3/8) ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Ετσι η διεξαγωγή του διπλού μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλων Σμύρνης πήρε επίσημη μορφή, ενώ η Ομοσπονδία έκανε γνωστό, και τυπικά, πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τους Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και Λιφ Λιντμπεργκ. Αντίθετα παρατάθηκε για ένα μήνα εκείνη με τους Πετρ Φούσεκ, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρόντος του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
Ο διπλός αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Super League 1 μεταξύ ΑΟ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης θα διεξαχθεί στις 22 και 29 Αυγούστου 2020.
Απεδέχθη το αίτημα της Super League 1 για παράταση της υποβολής του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 έως τις 31 Αυγούστου 2020.
Ενέκρινε το αίτημα της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας της διαδικασίας αδειοδότησης των σωματείων της έως την 31 Αυγούστου 2020.
Από τον πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Ευάγγελο Γραμμένο έγιναν επίσης γνωστά τα παρακάτω:
Κατόπιν κοινής απόφασης των FIFA και UEFA, η θητεία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα στην Ε.Π.Ο. κ. Πετρ Φούσεκ επεκτείνεται έως τις 31 Αυγούστου 2020.
Σε συνέχεια των αποφάσεων της «ομάδας εργασίας», η οποία είχε επιφορτιστεί με την ευθύνη επιλογής του νέου προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., η συνεργασία του κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν επεκτείνεται έως τις 31 Αυγούστου 2020, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ομαλή μετάβαση των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής στον πρόεδρο και τα μέλη της νέας Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.
Η θητεία των κκ Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και Λιφ Λιντμπεργκ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας/Ε.Π.Ο. ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου 2020. Ο πρόεδρος της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. ευχαρίστησε τα δύο μέλη της Κ.Ε.Δ. για την όλη εργασία τους στην Επιτροπή, την προσφορά και την συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της Ελληνικής Διαιτησίας και την εκπαίδευση των Ελλήνων Διαιτητών στο διάστημα 2017 έως 2020".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα