ΕΠΟ: Για 24 Ιουλίου ο τελικός, ανοιχτό για παράταση της αγωνιστικής περιόδου

ΕΠΟ: Για 24 Ιουλίου ο τελικός, ανοιχτό για παράταση της αγωνιστικής περιόδου

bet365

Μετά τις ημερομηνίες των ημιτελικών στο Κύπελλο επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr και για τον τελικό, καθώς όπως προέκυψε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ προορίζεται για 24 Ιουλίου. Δεν ελήφθη τελική απόφαση για το θέμα της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου.

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από νωρίς για τα δεδομένα σχετικά με τις ημερομηνίες του Κυπέλλου. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το Δ.Σ. της ΕΠΟ επιβεβαιώνεται και η πληροφορία για τον τελικό του Κυπέλλου και το πιθανότερο είναι πλέον να γίνει στις 24 Ιουλίου. Όσο για το θέμα της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου - που έθεσε με επιστολή του ο Ολυμπιακός - δεν ελήφθη τελική απόφαση. Θα συζητηθεί σε επόμενο συμβούλιο και παράλληλα στην Ομοσπονδία θα περιμένουν πότε θα οριστεί το Γουλβς - Ολυμπιακός (οι σχετικές ανακοινώσεις της UEFA για το πρόγραμμα Champions και Europa League θα γίνουν στις 17 Ιουνίου).

Οι ερυθρόλευκοι είχαν στείλει την συγκεκριμένη επιστολή θεωρώντας πως η ΕΠΟ λειτουργεί σε βάρος τους και ότι θέλει να προκαλέσει πρόβλημα. Ότι εάν βγάλει ημερομηνία να κλείσει η σεζόν πιο νωρίς (δηλαδή στις 31 Ιουλίου) αυτό θα επηρεάσει και τους Πειραιώτες συνολικά αλλά και τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν, όπως εκείνα των Ομάρ, Τοροσίδη και Αβραάμ, καθώς και του δανεικού Γκασπάρ. Αν η σεζόν ολοκληρωθεί τυπικά από την ΕΠΟ στις 31 Ιουλίου, τότε αυτοί οι παίκτες τυπικά δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Αυγούστου και θα απαιτηθεί νέα συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό. Είτε για ένα μήνα, είτε για "κανονική" ανανέωση συμβολαίου. Σ' αυτή την περίπτωση, βέβαια, όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον παίκτη!

Από την Ομοσπονδία πάντως τόνιζαν πως δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση και ότι θέλουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στην ευρωπαϊκή πορεία του. Το θέμα παραμένει ανοιχτό για επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ.

* Για τα μπαράζ SL1 και SL2 η πρόβλεψη ολοκλήρωσης παραμένει η 2α Αυγούστου.

 

Τελευταία Νέα