Αυγενάκης για ΕΠΟ: «Είχαμε συμφωνήσει για εκλογές Ιούνιο, η Κυβέρνηση τις μετέφερε φθινόπωρο»

Gazzetta team
Αυγενάκης για ΕΠΟ: «Είχαμε συμφωνήσει για εκλογές Ιούνιο, η Κυβέρνηση τις μετέφερε φθινόπωρο»

bet365

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ κι αποκάλυψε πως η κυβέρνηση ήταν εκείνη που αποφάσισε να τις μεταφέρει για το φθινόπωρο.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Θέμα 104,6»:

«Πράγματι, είχαμε κάνει συναντήσεις το Γενάρη και είχαμε συμφωνήσει για εκλογές στην ΕΠΟ νωρίτερα, για τον Ιούνιο.

Ωστόσο όλα πήγαν πίσω, με την πανδημία και με το μνημόνιο, την ολιστική μελέτη, που δεν έφτασε ακόμα. Θα είναι έτοιμη στα μέσα του επόμενου μήνα απ’ ότι μας ενημέρωσαν από FIFA/UEFA. Την αναμένουμε. Αλλά όλα πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας.

Από την απάντηση της FIFA στην ΕΠΟ κρατώ την τελευταία παράγραφο. Και τους λέει συνεννοηθείτε με την κυβέρνηση. Εμείς είμαστε ανοιχτοί. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και οργανωμένα.

Και να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση για εκλογές στις ομοσπονδίες το φθινόπωρο είναι κυβερνητική απόφαση, δεν είναι απόφαση του Αυγενάκη».

Για την περίπτωση που η ΕΠΟ κάνει εκλογές τον Ιούλιο και όχι το φθινόπωρο: «Τα διαβάζω, αλλά από το να τα διαβάζω μέχρι το να τα δούμε, έχουμε δρόμο ακόμα. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για ένα καλό ποδόσφαιρο δεν έχει παρά να καθίσει και να συνεννοηθούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα