Κυβέρνηση: Η αντίδραση για τις δηλώσεις Χούμπελ και η αναμονή για... Τσέφεριν!

Κυβέρνηση: Η αντίδραση για τις δηλώσεις Χούμπελ και η αναμονή για... Τσέφεριν!

bet365

Καμία απολύτως ανησυχία δεν προκάλεσαν οι δηλώσεις του Χέρμπερλ Χούμπελ στις τάξεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού αλλά και γενικότερα στην Πολιτεία και την Κυβέρνηση, που περιμένει τον Ιούνιο την ολιστική μελέτη της UEFA, ως συνέχεια των συναντήσεων / επαφών του Τσέφεριν με την ελληνική Κυβέρνηση.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως ενόχληση ή ανησυχία στις τάξεις της ΓΓΑ αλλά και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, όπως και γενικότερα στην ελληνική Κυβέρνηση για τα όσα είπε ο Χέρμπερτ Χούμπελ και ανέβηκαν στο site της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta στην ΓΓΑ και το Υφυπουργείο αλλά και σε κυβερνητικό επίπεδο, έχοντας διαβάσει με προσοχή τις δηλώσεις είδαν πως δεν λέει πουθενά ότι διαφωνεί με την απόφαση / νομοθετική ρύθμιση ο Αυστριακός αξιωματούχος και ας αναφέρεται σε συμφωνηθέντα σε παρελθόντα χρόνο για εκλογές μες στον Ιούλιο.

Ακόμα υπάρχει και το σημείο όπου λέει πως αναγνωρίζει ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να προσαρμόζονται λόγω των καταστάσεων και της εποχής που διανύουμε με τον κορονοϊό. Κοινώς αυτό είναι το κλίμα που πηγάζει από το Υφυπουργείο Αθλητισμού αλλά και τους κυβερνώντες παρά τις αντιδράσεις από την ΕΠΟ, το γεγονός ότι δρομολογεί εκλογές για τον Ιούλιο όπως διαβάσατε στο Gazzetta αλλά και τις πηγές που θέλουν τον ίδιο τον Λευτέρη Αυγενάκη να έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση. Πέραν αυτού μες στον Ιούνιο τόσο στο Υφυπουργείο Αθλητισμού όσο και στην Κυβέρνηση περιμένουν την ολιστική μελέτη της UEFA μετά το μνημόνιο συνεργασίας που είχε υπογραφεί με τον πρόεδρό της, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτή η ολιστική μελέτη θα περιγράφει το πως θα πρέπει να λειτουργεί το ποδόσφαιρο από κάτω προς τα πάνω και το ανάποδο και όλες τις διαρθρωτικές - διορθωτικές κινήσεις που οφείλει να κάνει. Αναμενόταν να έρθει έως τις 25 Μαϊου, ωστόσο με τις εξελίξεις με τον κορονοϊό πήγε για Ιούνιο.
 

Τελευταία Νέα