Αντωνίου: «Κανείς εκλογικός νόμος δεν πρέπει να αλλάξει πριν τις εκλογές»

Gazzetta team
Αντωνίου: «Κανείς εκλογικός νόμος δεν πρέπει να αλλάξει πριν τις εκλογές»

bet365

Την αντίθεσή του στο θέμα της αλλαγής του εκλογικού νόμου πριν τις εκλογές της ΕΠΟ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Αντωνίου.

Ο Αντωνίου με παρέμβασή του στο «Metropolis 95,5» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο κάθε οπαδός μιας παράταξης ξέρει ποιος είναι ο Αντωνίου και γιατί τον ψηφίζει. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και στην ΕΠΟ. Εμένα με εξέλεξαν όλα τα σωματεία, χωρίς καμία παρέμβαση. Εκπροσωπώ την Πέλλα και με τον τρόπο που πάει να γίνει και να ψηφίζουν όλα τα σωματεία, που είναι 5000 σωματεία και τα οποία μειώνονται αισθητά. Κάποιοι λένε ότι ο πρόεδρος πρέπει να είναι κάποιος επώνυμος και όχι κάποιος… βλαχοπρόεδρος. Αυτό δεν τιμά αυτούς που το λένε.

Πιστεύω ότι κανένας εκλογικός νόμος δεν πρέπει να αλλάζει πριν τις εκλογές. Το ποδόσφαιρο πρέπει να γίνεται καθαρά μέσα στις τέσσερις γραμμές. Η παρούσα ΕΠΟ το έχει πετύχει. Όπως έχει διαμορφωθεί το κλίμα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι εάν δεν ερχόταν οι ξένοι δεν θα γινόταν. Πρέπει να ακουστούμε όλοι και να σταματήσει ο πόλεμος μεταξύ των ΠΑΕ.

Δεν ξέρω εάν μπορεί να αλλάξει κάτι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει σύγχυση στα σωματεία. Εάν θέλει να επιχορηγήσει τα σωματεία απευθείας. Με τι λεφτά θα τα βοηθήσει; Εάν δώσει 500 ευρώ στα σωματεία πιστεύετε κάτι θα κάνουμε; Ορισμένα πράγματα πρέπει να αλλάξουν ως νοοτροπία. Αυτοί που ψηφίζουν να ψηφίζουν για το καλό του ποδοσφαίρου.

Οι πρόεδροι είναι κυρίαρχοι στους νομούς τους. Το ποδόσφαιρο είναι εξάρτηση. Έλεγα χθες ότι εάν φύγω από την ΕΠΟ θα επιστρέψω στην ομάδα γιατί δεν αγάπησα την καρέκλα αλλά το ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να φέρουμε σε επαφή αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τους παράγοντες των ομάδων να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να δουν ότι δεν είναι μόνο πρωταθλήματα».

Για τις εκλογές της ΕΠΟ και τη δήλωση του Αυγενάκη: «Δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα. Πρέπει να δούμε και τις προθέσεις της Κυβέρνησης και το εάν έχει να κάνει με την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι θα πει και η κυβέρνηση».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED