Εθνική: Σε πρώτο πλάνο η Ριζούπολη και το γήπεδο του Άρη

Εθνική: Σε πρώτο πλάνο η Ριζούπολη και το γήπεδο του Άρη

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Σε πρώτο πλάνο η Ριζούπολη και το γήπεδο του Άρη

bet365

Οι άνθρωποι της Εθνικής σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες έχουν ξεχωρίσει για την επόμενη έδρα της τα γήπεδα του Άρη και της Ριζούπολης.

Όπως είναι ήδη γνωστό η Εθνική μας έχει δηλώσει έξι έδρες για τις επόμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Μεταξύ αυτών είναι και το Καραϊσκάκη με την τελική απόφαση να λαμβάνεται τον Ιούλιο.

Σε σχέση με τα έξι γήπεδα που δηλώθηκαν η Ριζούπολη από την Αθήνα και το «Κλεάνθης Βικελίδης», το γήπεδο του Άρη από την Θεσσαλονίκη, είναι σε πρώτο πλάνο. Είναι δηλαδή αυτά που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες της Εθνικής.

Σε επίπεδο διοργανώσεων η Ελλάδα είναι στον 3ο όμιλο (League C - Όμιλος 3) του Nations League. Κληρώθηκε ως γνωστόν στο ίδιο γκρουπ με Σλοβενία, Μολδαβία και Κόσοβο. Η League C αποτελείται από 16 ομάδες, που επίσης χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους. Οι επικεφαλής των βαθμολογιών θα προβιβαστούν στην League B. Με βάση το νέο σύστημα της διοργάνωσης, από την League C θα υποβιβαστούν δύο ομάδες (εκ των τεσσάρων τελευταίων των ομίλων) στην League D μέσω αγώνων play-off. Σε περίπτωση που συμβεί να συμμετέχει στα play-off πρόκρισης για το Μουντιάλ 2022 υποψήφια για υποβιβασμό ομάδα, τότε αυτομάτως στην League D θα υποβιβαστούν η 47η και η 48η ομάδα της συνολικής βαθμολογίας του Nations League.

Οι ομάδες της League C: Ελλάδα, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Γεωργία, Βόρεια Μακεδονία, Κόσοβο, Λευκορωσία, Κύπρος, Εσθονία, Σλοβενία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν και Μολδαβία. Τα πρώτα παιχνίδια επρόκειτο να γίνουν τον Σεπτέμβριο, όμως τώρα δεν είναι σίγουρο το πότε θα έχουμε ξανά επακριβώς δράση για τις Εθνικές.

Το πρόγραμμα της Εθνικής, όπως είχε επισημοποιηθεί πάντως στην κλήρωση είναι:

1η αγωνιστική - 3 Σεπτεμβρίου 2020: Σλοβενία - Ελλάδα

2η αγωνιστική - 6 Σεπτεμβρίου 2020: Κόσοβο - Ελλάδα

3η αγωνιστική - 10 Οκτωβρίου 2020: Ελλάδα - Μολδαβία

4η αγωνιστική - 13 Οκτωβρίου 2020: Ελλάδα - Κόσοβο

5η αγωνιστική - 13 Νοεμβρίου 2020: Μολδαβία - Ελλάδα

6η αγωνιστική - 16 Νοεμβρίου 2020: Ελλάδα - Σλοβενία

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED