ΕΠΟ: Το σκεπτικό της απόφασης του -3 και η έντονη αντίδραση του Αγραφιώτη!

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Το σκεπτικό της απόφασης του -3 και η έντονη αντίδραση του Αγραφιώτη!

bet365

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ εξέφρασε συγκεκριμένο σκεπτικό πάνω στην λήψη της απόφασης για το -3 στην μη λήψη αδειοδότησης ενώ ο Τάκης Αγραφιώτης ήταν εκείνος που εκ μέρους της Λίγκας αντέδρασε έντονα.

Super Τζάκποτ*: Επικά έπαθλα* σε κορυφαία φρουτάκια. |21+ * Ισχύουν οροι και προϋποθέσεις.

Όπως αναπτύχθηκε ως επιχειρηματολογία από τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ έχοντας ήδη δώσει νέα προθεσμία για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Λίγκας δεν θα μπορούσαν να απαλείψουν τελείως τις ποινές. Το -6 έγινε -3 (κάτι το οποίο είχαν προτείνει ορισμένες ομάδες στην Λίγκα πάντως) στην λογική ότι θα πρέπει να διατηρηθεί μίας μορφής ποινή για την περίπτωση μη αδειοδότησης.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θεωρείται από την ΕΠΟ και το αρμόδιο τμήμα της ότι θα επικρατήσει πλήρης ατιμωρησία στο θέμα αυτό. Από την πλευρά των εκπροσώπων της Λίγκας έντονα αντέδρασε ο Τάκης Αγραφιώτης. Το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί έτσι η ΕΠΟ και να αγνοεί την απόφαση - εισήγηση του σώματος της Λίγκας. «Τι είναι αυτά που κάνετε; Εδώ πήραμε μία απόφαση για αυτήν την εισήγηση σε κεντρικό επίπεδο και εσείς κάνετε κάτι άλλο;», είπε μεταξύ άλλων ο Αγραφιώτης.

 

Τελευταία Νέα