Μπαντής: «Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την πανδημία» (pic)

Gazzetta team
Μπαντής: «Κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την πανδημία» (pic)

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ σχολίασε την απόφαση της ΕΠΟ, με αφορμή και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών

Στα οξεία αντιπαράθεση έχουν περιέλθει από χθες οι αρχές του ποδοσφαίρου με τον ΠΣΑΠ, με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει άρθρα του ΚΙΜ, την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών και την απάντηση-διαρροή της Super League. Ο Γιώργος Μπαντής, πρόεδρος του ΠΣΑΠ σχολίασε στα social media τα όσα έχουν συμβεί, γράφοντας μεταξύ άλλων πως «όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν την αλήθεια, εκείνη δεν έχει μάθει να κρύβεται στο σκοτάδι και πάντα θα φωτίζει πιο έντονα από ο, τι περιμένατε. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που κατανοούμε την πανδημική κρίση και αυτό το έχουμε αποδείξει μέσα από τις πράξεις μας ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν αλόγιστα και να εδραιώσουν αυθαίρετα εξουσίες σε βάρος των ποδοσφαιριστών».

Την ίδια στιγμή η πλευρά του Συνδέσμου των παικτών τονίζει συνεχώς πως η ένστασή της έχει να κάνει με το γεγονός πως η απόφαση της ΕΠΟ στερεί από ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα να λάβουν τα δεδουλευμένα τους από προηγούμενα έτη και δεν αφορά το διάστημα της πανδημίας. Για αυτό και οδηγήθηκαν σε ρήξη.

 

Τελευταία Νέα