Τσέφεριν: «Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του Grexit» (vid)

Gazzetta team
Τσέφεριν: «Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος του Grexit» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο κίνδυνος του Grexit πάντα υπάρχει.

Ο Τσέφεριν βρίσκεται στην Ελλάδα και το πρωί της Τρίτης θα συνανηθεί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα το ελληνικό ποδόσφαιρο για την υπογραφή του Μνημονίου. Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη συνάντηση με την ΕΠΟ που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας. Δήλωσε αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθούν λύσεις πάνω στα ζητήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο κίνδυνος του Grexit είναι πάντα υπαρκτός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέφεριν στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είχαμε μια πολύ φιλική συζήτηση. Μιλήσαμε για τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τη συζήτηση με την κυβέρνηση. Συζητήσαμε για μη κυβερνητικές επεμβάσεις, τις οποίες ούτε η κυβέρνηση επιθυμεί, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθεια της. Πιστεύω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος ότι μετά τη συνάντηση η κατάσταση θα βελτιωθεί και η Ελλάδα θα είναι σε κατάσταση όπως το 2004, όταν και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης», ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο να σημειωθεί Grexit: «Δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση, γιατί έχει αρνητική έννοια, αλλά θα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα, γιατί αυτός ο κίνδυνος πάντα υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί, ελπίζω ότι δεν θα συμβεί, αλλά η κάθε πλευρά πρέπει να κάνει τη δουλειά της».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα