ΕΠΟ: Πήρε (ξανά) δέσμευση από UEFA για εκλογές το καλοκαίρι

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Πήρε (ξανά) δέσμευση από UEFA για εκλογές το καλοκαίρι

bet365

Όπως προέκυψε από το έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ η UEFA έχει δώσει την διαβεβαίωση πως θα συνεχίσει να υφίσταται το πλάνο με εκλογές για το προσεχές καλοκαίρι.
Συνεδρίασε εκτάκτως την Παρασκευή η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA, Πετρ Φούσεκ. Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για το περιεχόμενο της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της UEFA, καθώς και για τις συζητήσεις της αντιπροσωπείας της ελληνικής Ομοσπονδίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής. Ο Γραμμένος γνωστοποίησε στα μέλη της Ε.Ε. την πρόθεση του προέδρου Τσέφεριν να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και επιβεβαίωσε την πολύ καλή συνεργασία των ΕΠΟ και UEFA. Επιπροσθέτως ότι οι εκλογές στην Ομοσπονδία θα γίνουν κανονικά το καλοκαίρι με την UEFA να δεσμεύεται ως προς αυτό και ότι δεν αλλάζει κάτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα