Γραμμένος: Το παρασκήνιο του ταξιδιού της ΕΠΟ για τις επαφές με UEFA και η οδηγία που θα ζητήσει!

Δημήτρης Τομαράς
Γραμμένος: Το παρασκήνιο του ταξιδιού της ΕΠΟ για τις επαφές με UEFA και η οδηγία που θα ζητήσει!

bet365

Η διοίκηση της ΕΠΟ θέλει να δει τον Τσέφεριν της UEFA έστω και για δέκα λεπτά και κυρίως για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, αυτό της κυβερνητικής τροπολογίας. Η ακύρωση του ταξιδιού της Τετάρτης και το ταξίδι μέσω Μονάχου την Πέμπτη.
Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε μεταβεί στο Λουξεμβούργο. Ωστόσο το προεδρείο της ΕΠΟ και ο ισχυρός του άνδρας, Βαγγέλης Γραμμένος, θέλει να δουν επί προσωπικού τον Τσέφεριν και πάνω σε αυτό έχουν προσπαθήσει πολύ κυρίως για έναν λόγο, όπως φαίνεται.
Η προσπάθεια που έγινε αρχικά ήταν για ταξίδι στη Νιόν την Τετάρτη αλλά τα εισιτήρια ακυρώθηκαν. Έτσι έγινε ο προγραμματισμός για το ταξίδι της Πέμπτης μέσω Μονάχου για τη Νιόν. Από την ΕΠΟ και την πλευρά του Γραμμένου θέλουν να κάνουν συνάντηση με τον Τσέφεριν, έχοντας στην ατζέντα ένα βασικό θέμα. Το ζήτημα της τροπολογίας της Κυβέρνησης επί των ποινών των ΠΑΟΚ - Ξάνθης και το τι τελικώς θα ισχύσει. Να δοθεί δηλαδή μία συγκεκριμένη οδηγία από τις FIFA / UEFA για το θέμα αυτό και με αφορμή τον Πειθαρχικό Κώδικα που ισχύει. Κοινώς ο στόχος είναι να δουν τον Τσέφεριν έστω για 10 - 15 λεπτά για να τα πουν για το επίμαχο αυτό ζήτημα. Η συνάντηση αυτή έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη και μένει να διαπιστωθεί το τι αποτέλεσμα θα φέρει.
 

Τελευταία Νέα